AVANPREMIERA CONGRESUL PSD

cmnfjhfggf

PSD-ULE, MĂI DRAGILOR,

Cu toate riscurile personale am iesit public si mi-am asumat lupta împotriva abuzurilor si a statului paralel.

Am început o lupta deschisa, dreapta, împotriva fricii, minciunii, ipocriziei, acoperitilor si modului sistematic in care Romania este siluita si distrusa.

In toata aceasta perioada, alaturi de mine au venit mai multi lideri si membri ai PSD, parlamentari, primari, alesi locali si simpli cetateni.

Am primit sprijinul a sute de alesi locali cu care am discutat personal în acești ani. Am vorbit cu ei ca de la om la om. Fara ambitii politice sau agende ascunse. Am spus drept, pe fata, ceea ce am gandit, fara vreo dorinta de functii sau recunoastere politica. Mi-am facut doar datoria fata de tara si fata de compatriotii mei (PSD-isti si ne-PSD-isti deopotriva) asa cum am stiut si am gandit eu mai bine. I-am îndemnat pe toti sa aibă curaj, pentru ca fara de curaj, un singur om nu poate sa rastoarne ceea ce ani de tiranie, santaj, dosare si catuse au cladit.

Le-am spus întotdeauna ca cea mai mare si grea închisoare este de fapt temnita fricilor noastre!

In tot acest timp, alti “lideri” ai PSD/ALDE stateau ascunsi bine la umbra sub plapuma.

Au mai fost si “lideri” care raportau online tot si faceau negocieri la ceas de seara, iar ziua se perindau prin studiouri TV mimând in fata voastra “lupta” si implicarea.

Daca aș fi fost cumva invitat sa vorbesc pe scena la mitingul împotriva statului paralel din Piata Victoriei de anul trecut, as fi început cu lista acoperitilor din politica, cu prietenii lui Kovesi, Coldea si Dumbrava. Dar exista riscul sa tina discursul pâna dimineata. Probabil de aceea nici nu am fost invitat. Din ratiuni de timp.

Vineri seara însa, în calitate de simplu roman, în calitate de simplu cetatean, înainte de Congresul PSD, voi indrazni sa exprim un punct de vedere public cu privire la viitorul acestei tari, cu privire la viitorul acestui partid si la viitorul care ne asteapta.

Cred ca în toti acesti ani de lupta, mi-am castigat acest drept.

#curaj

DANIEL DRAGOMIR

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?