ATENTIE LA FALS SI UZ DE FALS!

GDGHDHJHH

Mi se pare că s-a ales conducerea lu’ „Organizaţia Naţională de Tineret a Partidului Puterii Umaniste - social liberal” (încercați acum să repetați cum se numește „aripioara tânără” a renumitului partid fără să trageți cu ochiul la ceea ce am scris eu mai devreme, să văd dacă reușiți...). O duduie, om de bază în organizația tineretului puternic umanist, dar și social, și liberal, și ce mai doriți dumneavoastră în același timp, prezentată publicului de către însuși domnul Piedone, pentru ca să o cunoaștem mai bine și să n-o putem uita, a rostit apăsat următoarele cuvinte înțelepte la maxim:

 „Iar CA ȘI  proiecte pe care le avem (...) SUNT DOUĂ PROIECTE: unul PE PARTE de sănătate și altul PE PARTE de educație” (ANTENA 3 CNN, știri matinale, 4 octombrie 2023)

Nu știu să vă spun cum se numește duduia dar am încredere deplină că PE PARTE DE EDUCAȚIE o să fie niște schimbări majore în viața noastră!

 ...........................................................................

P.S. În fotografie, în centru, e un fragment reprezentativ din echipa matură a conducerii PUSL (Grațiela Gavrilescu, Mihai Pintilei și Lavinia Șandru). Pe lateral sunt liderii organizației de tineret. Iar duduia în alb e cea cu formularea „CA ȘI PROIECTE... SUNT DOUĂ PROIECTE”. Așadar, rețineți, ea e eroina postării mele... așa că nu vă mai uitați visători, băieți, în zona unde ține Lavinia Șandru - coordonator PE PARTE de comunicare a PUSL - telefonul... poate e pus pe vibrație...

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?