„ABRAHAMS”

hfhfhjhjh

Să mă stric de râs, nu altceva...

Când aud pe idioții ăștia de „știriști” care latră sacadat minciunile dictate pe la Tv-uri despre cum va cumpăra în viitorul apropiat România o divizie de tancuri americane Abrahams, sau o escadrilă nou nouă de avioane de hârtie pe care scrie cu creionul bont F-16, F-35 sau poate SU 35? mă sparg de râs. Doar că după fregatele și crucișătoarele făcute din fierul topit al fosteI flote comerciale pe care a măritat-o Javra Ceacâră, după cuirasatele făcute la Galați sau pe la Turnu Severin, va trebui să facem în locul petrolierelor scufundate de Băsescu și portavioane ca să ducă dracului în Golful Porcilor avioanele din hârtie din format  A4 care vor apunta pe ele...

Măi, voi înțelegeți cât de idioți și naivi sunt acești Împuțiți care au un an încă  de moarte clinică, după care vor intra în moarte cerebrală? Iar după moartea cerebrală.... se va face Referendum Național la care vor vota peste 90% din populație să fim de acord să le donăm Organele...

Aruncă în eter miliarde de dolari tipăriți precum ziarele de hârtie în America, cu nonșalanță, ca și cum vor cumpăra  pe holul Casei Popoului  un brad pe care să-l împodobească pe 15 noiembrie, pentru că pe 1 decembrie pleacă fiecare în paza mării în vacanță parlamentară de iarnă.

Două miliarde colo, 1,7 dincolo, alte vo cinci în ceea parte și auzim hlizindu-ne că sunt arvunite deja peste zece miliarde de dolari americani pe care îi vom da în următorii ani în cuantum de peste 2,5% din PIB ca să îngrășăm globalismul mondial cu producătorii lui de armament. Păi de unde bani la americani ca să mai îngrașe porcul de la Kiev în Ajun? În ajun de a sucomba, vreau să zic...De unde? De la popoare lașe și idioate precum România, poate Cehia, poate Slovenia, Norvegia, Suedia și alții ca noi care sunt paralizați neurologic ca să reacționeze în vreun fel...

Când auzi pe Săsanis, Ciolanu, mă,Ciucă și tot neamul lor israelit că mănâncă rahat cu înzestrarea militară obligatorie a României în următorii ani, când dânșii vor fi istorie într-un cimitir fără cruci pe care vor urina toți maidanezii băgați acolo într-un țarc, la comun, abia atunci simți că-ți revii cu capul.

Băăăă, loazeloooor! Bă limbrici schizoizi și distrofici! La anul, românii – oricât de proști, lași și fricoși, oricât de trădători și nemernici ar fi, DAR NUI VOR FI!vor avea altă guvernare, altă conducere parlamentară, fără niciun partid actual parlamentar, indiferent ce softuri a conceput sau a achiziționat STS-ul! Lumea se răstoarnă fix cu curul în jos, nu în sus cum este acum, Rusia, China, Iranul, Turcia, BRICS, vor face legea pe planetă, Israelul se va chema înapoi Palestina, Ucraina fascistă se va pulveriza în Polonia, Ungaria și România împreună cu Rusia, care va lua numai Donbasul, se vor reîmpărți sferele de putere și SUA se va destrăma în state independente care vor face coaliții între ele economice. Adio tiparniță de dolari, adio băncile lui Rockefeller, Rotchild, Soros și alți chazari care au dorit dispariția omenirii! Vorba evreului: „pui pariu, pui pariu?”

Cum vine la guvernare noua putere rezultată din votul covârșitor al românilor, va abroga toate legile și Hotărârile aberante date de actualele guvernări de la Javra Ceacâră și Săsanis încoace și apoi vor trece la refacerea legilor în spirit suveranist. Adio Sula vander Lyen și a ei mmmm...UE! Țările europene vor redeveni suverane și autonome sub supravegherea noilor puteri militare, iar UE va fi doar o comunitate economică între unele țări care vor dori să adere la asta, fără niciun Sengen sau alte impuneri aberante de tipul conservelor de greieri în sos de tomate.

Se aude bă Împuțiților? Bani de pensii nu aveți, de salarii decente la prețuri rezonabile nu aveți, produceți artificial imediat inflație după fiecare majorare pe lângă care furați înșesit, de colectat taxe nu puteți, că furați de zece ori mai mult decât puteți colecta, așadar voi vă închipuiți că măcar un singur contract din astea pentru achiziții de armament nu va deveni hârtie igienică?

Hai, marș javre împuțite!

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?