ZORI DE VISE

ghdghdhj

V

Îndrazneste sa visezi la un viitor minunat!

Va fi o plimbare furtunoasă. Întunericul va face totul pentru a câștiga. Ei știu că au pierdut și pentru ei este capătul firului. Dar ei nu vor ceda.

Se vor expune mai mult decât oricând. Omenirea își va vedea nebunia. Timpul isteținii lor a trecut. Ei nu vor mai avea puterea de a ține lumea la picioarele lor. Tot ceea ce fac ei este o expresie a nebuniei lor.

Râzi de asta. Bateți-vă joc de toate astea. Vezi cât de ridicoli sunt.

Nu vă descurajați de încercările lor stupide de a domina lumea. Sunt oameni care nu au nicio legătură cu realitatea. Ei trăiesc într-o iluzie pură. O lume imaginară pe care și-au creat-o pentru ei înșiși. Cred că pot conduce lumea, dar nu au simțul realității. Din turnurile lor de fildeș vor cădea. Greu. Si întotdeauna.

 

Lasă-i să-și răsfețe nebunia. Asta va deschide ochii omenirii.

Va exista o inversare la care nu te așteptai. O mare schimbare. Ai încredere în asta. Nu va merge așa cum crezi. În continuare, lupta cu ei  va fi foarte furtunoasă. Pentru mulți va fi ultima fază a vieții lor. Vor fi mulți care își vor pierde existența pe pământ.

Dar viitorul este mai luminos decât pare acum. Furtuna va trece. Atunci va răsări o nouă eră. Un timp de speranță și refacere. Ține-ți inima ațintită pe asta.

Când pierzi persoane dragi, realizezi că există mai mult decât existența pământească. Realizează că nu este sfârșitul. Omul intră în următoarea fază, dincolo de această viață.

Va fi o perioadă de expunere extraordinară. Totul va ieși la iveală. Nimic nu va rămâne ascuns. Ține-te strâns lipit de asta. Întunericul a avut vremea lui. În curând va veni vremea binelui, a luminii calde adevărate.

Ține-ți inima direcționată spre această realizare. Nu ceda disperării când devine aprigă. Furtuna va fi puternică. Dar rămâi puternic în certitudinea că va trece și va răsări o nouă zi.

Este o perioadă de confruntare extraordinară între bine și rău. O mare ciocnire între lumină și întuneric. Asigurați-vă că sunteți pe partea dreaptă a istoriei, pe partea luminii și a adevărului!

O lume nouă vine, chiar prin foc. O lume mai frumoasă decât îți poți imagina acum.

Îndrăznește să visezi. Scuturați-vă de întunericul trecutului, al prezentului și înălțați-vă ca un vultur care zboară foarte sus și vede foarte departe. Vede lumea nouă, dincolo de norii întunecați de furtună. Vezi VIITORUL!

Visează-l. Vizualizează-l în mintea ta. Și mulțumește Celui Atotputernic pentru toate lucrurile mărețe care vor veni. Ai viziune. Ai așteptări. Ai vise.

Fantazezi despre ce se va întâmpla. Căci va deveni realitate. Chiar și cel mai frumos lucru pe care ți-l poți imagina nu este încă cum va fi pe termen lung.

Semănați semințe în inima viitorului vostru. Căci sămânța va răsări și va deveni un copac magnific.

Îndrăznește să visezi și să aștepți.

DAVID SOIRENSEN

preluare internet, traducere, editare:

GIGI  PETROVAN

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36