ZADARNICIREA P(L)ANDEMIEI

jvhggv

Ne conduc niște criminali! Niște „unii”care atentează cu bună știință la viețile oamenilor. Numai și numai din interes personal și de grup.

Pe de o parte, o „ard cu părul în ochi” că le crește plandemia - hau-hau pe dreptunghiul televizoarelor și ale gadgeturilor - fufine și flăcăiandri tomnateci efeminați ca fătălăi se tânguie și sug acadeaua lui Câțțț!(u) și Săsanis, iar pe de altă parte aceste jigodii fac absolut tot ce este posibil să ne sfideze și organizează în total dezmăț Congrese, festivaluri de tot felul, meciuri „derby”, cu zeci de mii de vaxinați, aiurea!

Asta nu se mai numește instigare la genocid, ci este chiar crimă în masă, infracțiune de combatere a Plandemiei mondiale!

Este o cacialma împuțită, o mascaradă cu mască, o parodie a unor gândaci scârboși de bucătărie care mișună când aprinzi lumina.

Eu unul mă aștept ca vineri seara în „prime time”muhaielele prompteriste să dea un anunț bombă care să sune cam așa: „având în vedere depășirea pragului de 6/1000 în capitală, CEX-ul PNL a hotărât în unanimitate umanistă, ca lucrările celui de-al „n”-șpelea Congres, tot pe Câțu l-a ales, dar prin vot online, că este interzisă o adunare a 5000 de talibani câțiști în mijlocul Bucureștiului”

Les jeux sont faits! Orban eject! 32 de ani a trăit mâncând rahat diferit, în PNL. A fost de toate, dar niciodată un Om! A pizmuit pe toți care i-au fost șefi, i-a pupat și lins în cur, dar acum gata! Au venit două mazete ce nu au nimic în comun cu liberalismul și i-au tras un șut în gură. Asta și merită. Ironia sorții.

Scurt pe doi. Nu este nevoie de nicio surpriză. Frica e mare cât Casa Populației, iar Săsanis, din America, unde joacă o partidă de Golf4 cu moș Bidon pe peluza din spatele Casei Albe, nu vrea să-și tulbure excursia.

Văd în spatele sticlei cum o echipă de „har(d)tiști” în soft simulează și calculează grafice sofisticate cu cifre, cu procente, cu dreptunghiuri pe înălțime frumos colorate, cu cercuri feliate de procente tot pe culori, care dau cu exactitate pe următoarele trei zile, pe o săptămână și pe o lună prognoze precise cu Plandemia. Câte cazuri noi de infectare apar, pe județe, pe localități, pe gen de persoane, pe vârste, pe boli asociate și co-morbidități, etc – date și grafice ce sunt trimise prin STS și poșta specială la Ministerul Sănătății vaca(ntat) de madam Mihaila și preluat din fericire de alt idiot decât „duamna doftor Năluca Curcan”...

Acolo, „o celulă de priză” îndosariază și trimite iute comunicate către jivinele din presa aservită care pune muzică de Bach-ptiu! și anunță grav, ca în filmele horor, că „în București mai sunt doar două paturi la ATI”, că la Iași, Cepoi nici usturoi n-a mâncat, dar îi miroase gura, etc

Hoha! Daaaaa! Da, da, da! Pandemia există! Doar la televizor! Microbii există, îmbolnăvesc oameni de orice vârstă, este real! Și vaccine există, nimeni nu poate băga mâna în foc că au eficiență, nimeni nu poate ști după aproape doi ani ceva concret, cât de mult ajută aceste vaccinuri și ce efecte au în timp asupra vieții omului. Se fac speculații tocmai pentru că totul este ținut în ceață. Ceea ce pentru majoritatea omenirii a devenit cât se poate de clar și cert, este faptul că MICROBII AU FOST CREAȚI INTENȚIONAT, de mâna omului și servesc vizibil cuiva din umbră, unui așa-zis „guvern mondial”, care vrea globalizare, vrea să subjuge popoarele sub teroare, să domine dictatorial lumea, să distrugă chiar umanitatea și tot ce a cucerit omenirea timp de peste două milenii. Brațul înarmat al „guvernului mondial” este „corporația farmaceutică” și armata ei de SERVI cu halate albe și costum de zombi. Gata cu democrațiile, gata cu libertățile, gata cu identitatea națională, religioasă, gata cu totul. Terra este în iminentă distrugere, în curând omenirea se va sfâșia lihnită de foame. „EI” vor hotărî cine să trăiască și cine nu, unde se cultivă pământul, ce cantități de hrană se vor produce. Comunismul a fost mic copil pe lângă visurile acestor dezaxați care deja controlează multe guverne din țări considerate puternice!

Noi suntem deja la stadiul de nervertebrate, râme care abia se mai târăsc pe pământ și așteaptă talpa care le poate strivi fără nicio rezistență, în orice moment...

Cum altfel se explică faptul că știm și vedem toate acestea și stăm impasibili fără să murim cu ei de gât? Cum ne-au anesteziat atât de bine încât am devenit o masă amorfă de baligi evacuate de stomacul istoriei?

Asta este pedeapsa dată de Bunul Dumnezeu pentru ticăloșia noastră.

GABRIEL MIHAILA

 

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?