„Z”ÂÂÂÂT, CA VENIM! PORNIM CRUCIADA!

fhfhggg

BREAKING NEWS:

« Am verificat astăzi starea și pregătirea tuturor celor 403.000 de cetățeni mobilizați. Pot sa estimez că de săptămâna viitoare, sunt pregătiți de luptă ca să ducă la bun sfârșit misiunea operațiunii speciale din Ucraina. Săptămâna viitoare o sa dau ordinul de intrare în luptă exact în spiritul strategiei pe care i-am transmis-o ministrului Soigu, care e clară, logică și normală, iar aceasta trebuie urgent implementată în acest an calendaristic.

Rusia va învinge, Rusia trebuie să învingă, numai așa normalitatea va continua să existe. O lume nouă este imposibil să existe fără Rusia. În spatele nostru e toata credința ortodoxă mondială, nu e războiul nostru numai, e războiul tuturor credincioșilor, într-un fel sau altul. Și nu este deloc ușor, dar chiar și așa, victoria va fi cu atât mai dulce »  

- a declarat astăzi președintele Federație Ruse, Vladimir Putin - conform agenției de presă TASS citata de tinmur.com

CIPRIAN TOMA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?