VORBE CARE DOR

jfbhbhj

Pun pariu cu voi că nu puteți citi nici 1% din poezie și texte de autor, câte pot eu scrie !!

 Deja ați pierdut pariul !! 

 Știu, adorați glumițe infantile în chenar frumos colorat, cu emoticoane cu zambici, ca să „vă râdeți”. E ușoare și nu doare la neuron. Ce nu se știe ?? Nația care se râde ușor (ca proasta la eclipsă) la orice prostioară, e cu handicap sever, e tristă și săracă (intelectual vorbind). Puneți mâna și citiți texte de autor și poezie, fabulă, epigramă (nu ale mele, ale autorilor consacrați), lăsați glumițele cu subânțeles, cu tentă sexuală, acestea prostesc neuronu', induc acea stare de lene intelectuală, de noaptea minții, de lehamite .

Am devenit cu toții niște zombi ai facebook-ului, știu, ne este greu, „la tăți ni-i greu”, dar soluția este descătușarea minții prin cultură, nu zombificarea acesteia.

Cumpărați măcar o carte a poeților consacrați (eu nu mai am de mult cărți la vânzare, deci nu despre cărțile mele este vorba), rupeți câțiva leuți pentru cultură, oricum acei bănuți îi veți arunca pe zmacuri și creme contrafăcute de la Dior și Chanel.

Încurajați cultura națională, hai că puteți, nu-i greu și nici nu doare.

Voi sunteți singurii care puteți transforma rețeaua de curve și de pești, de prostituție mascată de fapt, denumită pompos FACEBOOK , în ceva creativ, de substanță, refuzând kitsch-ul , infantilismul, grobianismul.

PUIU  BAHCEAVANII

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?