VORBE CARE DOR

jfbhbhj

Pun pariu cu voi că nu puteți citi nici 1% din poezie și texte de autor, câte pot eu scrie !!

 Deja ați pierdut pariul !! 

 Știu, adorați glumițe infantile în chenar frumos colorat, cu emoticoane cu zambici, ca să „vă râdeți”. E ușoare și nu doare la neuron. Ce nu se știe ?? Nația care se râde ușor (ca proasta la eclipsă) la orice prostioară, e cu handicap sever, e tristă și săracă (intelectual vorbind). Puneți mâna și citiți texte de autor și poezie, fabulă, epigramă (nu ale mele, ale autorilor consacrați), lăsați glumițele cu subânțeles, cu tentă sexuală, acestea prostesc neuronu', induc acea stare de lene intelectuală, de noaptea minții, de lehamite .

Am devenit cu toții niște zombi ai facebook-ului, știu, ne este greu, „la tăți ni-i greu”, dar soluția este descătușarea minții prin cultură, nu zombificarea acesteia.

Cumpărați măcar o carte a poeților consacrați (eu nu mai am de mult cărți la vânzare, deci nu despre cărțile mele este vorba), rupeți câțiva leuți pentru cultură, oricum acei bănuți îi veți arunca pe zmacuri și creme contrafăcute de la Dior și Chanel.

Încurajați cultura națională, hai că puteți, nu-i greu și nici nu doare.

Voi sunteți singurii care puteți transforma rețeaua de curve și de pești, de prostituție mascată de fapt, denumită pompos FACEBOOK , în ceva creativ, de substanță, refuzând kitsch-ul , infantilismul, grobianismul.

PUIU  BAHCEAVANII

Featured

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <

BULIBASA PENTRU IASI

La locale, ieșenii nu au pe cine vota!

Zi de zi, pe str. Stejar sunt parcate în același loc niște mașini  particulare. În dreptul aceleiași case. O fi firmă, o fi loc de randevu, nu se știe exact.

Mihail Moldoveanu Tue, 05/21/2024 - 14:56
TARA FAGADUINTEI

Primesc pe privat un mesaj de la o prietenă de Facebook, prin care îmi spune că altă amică a ei i-a dezvăluit din surse apropiate  de la granguri din Poliție și Servicii că au în prezent o frenezie soră cu nebunia ca să-și pregătească o iminentă „evada

Gabriel Mihaila Sat, 05/18/2024 - 06:49

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

MAXIMA RUSINE

Sunt cât se poate de sincer cu voi.

M-am apucat să scriu acest articol cuprins de maximă indignare, ură și rușine în fața românilor .

Mihail Moldoveanu Sat, 04/20/2024 - 10:23
VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26
SIMILARII LUI SIMIRAD

Când mă gândesc la faptul că există în prezent în Iași – cu drept de vot – Cetățeni tineri care nu au prins „primele alegeri libere”  din 1992 organizate de FSN, parcă mă apucă un fior pe șira spinării...

Gabriel Mihaila Sat, 04/06/2024 - 13:43
TEHNOCRATI MEDICALI

Dezbatere „servită”, cu dedicație, la BZI. Nu se cunosc sponsorii darului cu fundă roșie, dar aceia dintre noi cu puțină tăbăceală la creierul mic și stingher, au mirosit adresa.

Gabi Mihaila Thu, 04/04/2024 - 12:57

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?