„VOLUNTARII” DIN VOLUNTARI

JGHFD

A venit și ziua ,,descoperii” Caselor de copii , unde aceștia sunt torturați, violați, închiriați, batjocoriți, de cei care trebuie să aveți grijă de ei.

Și aici... ce să vezi?! Nimeni... absolut nimeni NU ȘTIA ce se întâmplă în orfelinatele groazei ! Băi, frate... NIMENI!

 Nici personal, nici directorii, nici „primarele”, nici Direcția , nici prefectul, ministru... Doamne ferește... nici el/ea!

Toată lumea e „oripilată”... la superlativ !

 Scriam acum câteva zile, când scorpia de la „Familie și tineret” se jură împreună cu „comandantul de navă”... că nici nu știu.

 Că  și-a dat demisia să salveze partidul , că suferă mult că nu se mai implică în politică, că e oamenii răi... și ai dreaq... că NICIODATĂ nu a primit vreo plângere? (cine morțișorii ei să o facă? Copii violați? Bătuți?) ... și nici măcar o anonimă!

Comandantul... interlopul, îi dădea sfaturi... și atât, nici nu se băgaseu niciodată în concubinaj la PRIMARIA CAPITALEI, dă la București!

Când vă  spun că  ăștia  toți... gunoaiele astea ne cred retarzi, proști  cu foamea în gât  de patru metri, plimbați de extratereștrii... cu microbuze  pe la mănăstiri... să  ne spună  popii cu cine trebuie să  votăm... și câte  metanii să  batem... ziceți că  sunt cu pluta! (eu sunt cu cercul!)

  În orfelinatele astea nu lucrau și femei  cu copii acasă? Bărbații,  ce căutau în aceste stabilimente? De cine erau angajați? Erau medici? Nu. Cumva instalatori  non stop?

De ce îngrijitori-bărbați, pedagogi-bărbați? De ce?

Nimeni nu a auzit  copiii  spunând ce se întâmplă,  cum sunt torturați   și de ,,copiii  cei mari - sau ăștia  țineau de „șase”?

 Direcțiile sunt pline de pedofili, de traficanți  de carne vie și de  nemernici!

Și,  bineînțeles  că  nu auzise de  așa  ceva, nici poliția...

Mai țineți minte  câți milițieni au fost prinși  violatori  de copii? Mulți, dar nu datorită  „colegilor”, nu! Oameni  civili, locatari din blocuri.

Acum vreo patru ani, toată  „miliția” din România  căutau un pedofil care fusese filmat în lift cu doi copii , frați,  fetiță  și băiețel...

Ei bine, poza  cu acest pedofil fusese pusă pe media , peste tot!

Culmea! Colegii de la miliție aveau pe birou poză  de grup cu  el, dar nimeni nu-l recunoștea!

Nici măcar Coarnă  de la Sindicat...

Deci,  eu îi  cred pă  cuvânt  dă  milițian, viitor  „special”, că  n-are cum să  știe nimenea de violatori, pedofili, interlopi,  hoți,  criminali, fiindcă  treaba lor, a poliției, e să șteargă  urmele, să  păzească  porțile unui Dincă,  să  bată  pe cei care nu purtau botniță, să-i calce un picioare pe bătrâni, și să amendeze babele cu mărar  și ceapă  verde ...

În al doilea rând,  justiția e cu violatorul , pedofilul, fiindcă  acum fetițele la 10 ani fac sex consimțit, cum spuneau „nește”  judecători... bineînțeles  toți, viitori „speciali”.

Păi, bine mă,  nenorociților  care NU știți  nimic, de ce morții  voștri  nu plecați acasă?

Dacă  s-ar întâmpla cu copiii  voștri, cum ar fi?

Cum ar fi, măi  nenorociților de politicieni,  milițieni, fă  justiție curvă, ordinară  și tu viitoare „specială” - de la portar la ministru...

Praful și pulberea de voi , toți!

 Sute de mii de copii dispăruți,  uciși  de străini,  vânduți, închiriați la baroni, primari  și „demnitari”!

Și nimeni nu a știut... nici din presă nu au aflat, fiindcă  paznic la  oi e mereu un ...lup, șmenar  prin ministere, guverne, Servicii.

Acum, înțelegeți  de ce nu-i doare pe ăștia  din parlament,  miliție, justiție,  de bătrâni  și copii?! Că  nu sunt ai lor!

 Cine abandonează un copil... nu are voie să  mai facă altul... alții. Lege! Urgent!

Cine abandonează un părinte,  să  se aleagă praful de el...

Plătești  o femeie,  și are grijă  de el, tot cu 4000 de lei și mult respect pentru ea!

Înțelegi... tu, jigodie de copil?!

Casa și acareturile,  le vinzi după... jigodie, dar nu lași pe nimeni să-și bată  joc de mă-ta, sau/și tac-tu. Nimeni, auzi?

Aaaa, cine este pe picioare și vrea să  trăiască  în azil, este treaba lui  pe propria răspundere! Deci, atenție!

 Vrea îngrijire,  socializare, merge într-un azil de OAMENI,  băi  guvernaților, nenorociților, cu cozile voastre de topor și neamurile voastre de traficanți.

Căutați,  în Casele de copii unde e stăpân Voiculescu, fostul ministru la sănătate,  Nick Voiculescu, unchișorul  cu Bigpharma și ,,masoneriile” de la Viana.

Căutați... și îi veți găsi  în toate structurile. Cele mai înalte!

  Trăim cum vrea „loialul  pervers” și strategicul atomic !

 Există  undeva  un preot deosebit (singurul pe care-l respect, pe acest pământ) care a crescut  generații de orfani... și azi are în grijă  450 de copii.

A făcut pentru copiii  ăștia  un sat cu peste 100 de case, școală,  grădinițe,  creșe,   unde toți  copiii  sunt îngrijiți  și OCROTIȚI!

Cei mari,  care au plecat de acolo, OAMENI adevărați... îi  ajută  pe cei mici care sunt crescuți  acolo!

Majoritatea au făcut facultate, lucrează foarte mulți în străinătate (aici nu e loc, decât pentru Badalăi, Ebe, nepoții de secu, milițieni, etc) și  nu îl lasă  pe părinte  la greu.

Preotul a pregătit și următorii  lucrători  în acest  stabiliment... toți   cu studii  superioare!

O singură  dată  a cerut  - anul trecut - să plătească mai puțin factura la gaze și curent!Nu s-a putut! Nu a vrut Vergil! Ăsta e!

Nu mă mai bag pe clanul de la Voluntari, că am înțeles de la Pandele că eo conspirație să nu fie Gabi primar și președinte de țară... și că rușii... și sovieticii... nu plătesc pe noi... să scriem nasoale da ea! Acu' ... io recunosc!

Vlady e gagicu' meu...

Pupă Mitzi, comunista și woodista!

PS: Slava... SRI/SIE... și șmecherul Anton Rog !

V-ați băgat coada și pwla ... în ea de țară și ați făcut-o curvă în bordelurile UE și NATO...

Urlă patriotismul în voi!

O pagubă...

Apropo! Închideți și voi azilele voastre particulare?

Măcar p-alea de la K1, K2 ... așa, la mișto...

Ți-ai dreaq de nenorociți... care nu știați...

SIMONA POPA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?