VARZA DE BRUYNSEELS SE VREA PRESEDINTELE ROMANIEI?! VIDEO

picture

Ramona Ioana Bruynseels crede că Rusia este membru NATO și România are exerciții militare comune cu Moscova.

”Trebuie să continuăm relaţia cu Rusia care este membra NATO şi cu care avem exerciţii comune în cadrul Alianţei”, este declarația făcută la Digi 24 de Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste.

Ieri o rugam pe doamna Bruynseels să ne comunice fără ezitare cât mai multe dintre ideile dânsei. Așteptarea a fost, din fericire, foarte scurtă! În studioul Digi24, doamna Bruynseels a spus următoarele:

"Suntem, împreună cu Rusia, parte a NATO! Trebuie să ne continuăm exercițiile militare bilaterale cu Rusia, în cadrul NATO!"

...Vă invit să urmăriți fragmentul video. Cuvintele sunt de prisos. Orice cuvinte...   - Liviu Plesoianu

VIDEO: https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/videos/479601976155121/

"Doamna Ramona Ioana B, care este ,,împreună cu Rusia, parte a NATO'' susţine că trebuie să ,,ne'' continuăm exerciţiile bilaterale. Oare când şi cum au început exerciţiile bilaterale ale celor care au inventat-o pe doamna Ramona Ioana CB drept candidat prezidențial? În decembrie 2002, când şi-a început cariera profesională în cadrul Corpului 4 Armata Teritorial Cluj Napoca, direcţia juridică MapN ca şi consiler juridic? Moment în care a intrat şi la Colegiul Naţional de Apărare şi pe care l-a absolvit în 2005 data la care a reuşit să acceadă în BCR unde a urcat cât de sus a putut pentru un absolvent de Academia de Înalte Studii Militare, astfel încât în iunie 2007 a ajuns consilier al Preşedintelui Executiv, devenind chiar şeful cancelariei celei mai mari bănci din România, BCR (mai 2011)? Chiar sunt curios cum îşi va continua doamna Ramona Ioana B relaţiile bilaterale, cu Rusia, dansa şi Rusia fiind parte a NATO, aşa cum a declarat, fără cea mai mică tresărire din partea moderatorului la Digi24, post care nu ar fi observat ştirea dacă nu exploda internetul în urma acestui răspuns VIDEO."  Radu Teodor Soviani

Va recomand sa cititi si articolul:

 TANARA SI NELINISTITA, "ALUPIGUS" RAMONA IOANA BRUYNEELS

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?