USR SE LICHIDEAZA POLITIC!

hfhfhjj

Cîțu și VeVe: Vaccinul ar putea conține pușcărie!

Și voi vreți să învingem în războiul din Ucraina?! Asta, în timp ce rușii fabrică rachete hipersonice, iar NASA caută roșii pierdute în spațiu.

În fine, aci, pe Dâmbovița, se petrec fapte demne de introdus în anale. Ori în anus. Adică useriștii sunt penali pentru șmenuri cu vaccinul? Nu că li s-ar întâmpla ceva... Nuuuu! Că până finalizează ăștia de la DNA o anchetă pe bune, o să se prescrie, rămâne gravidă judecătoarea, intră în prenatal procurorul, ne atacă rușii ori ne primesc austriecii în Schengen și ne dau înapoi miliardele pe care le-au cărat de pe aici. Rămâne totuși ideea: Bă, nene, ăștia cu „fără penali în funcții publice” sunt penali? Și adică... s-ar putea să fie adevărate conspirațiile alea care ziceau la „vremea pandemiei”Cîțu, Voiculescu, Iohannis, Arafat și gașca își trăgeau minimum 30 de cenți comision la fiecare vaccin cumpărat? Adică Koruption?! De la monumentele de corectitudine? Uau! A înnebunit lupul! Mâine, poimâine, o să aflăm că pandemia nu a existat!

Zice profesorul Bruno Ștefan că colonelul Gheorghiță, ăla dat ca „vocea rațiunii” în perioada vaccinării, e nepot de-ai lui Ciucă?! Tare, sau ce? Buze moi ăla era „vocea rațiunii” pe pile și nepotisme! Mâine, poimâine o să aflăm că și Iohannis e neamul cuiva. Neamul prost, desigur!

În scandalul Schengen, cică bulgarii au umectat pe condiționările austriecilor pentru a fi primiți în Schengen, în special alea cu importul de afgani și sirieni din Austria. La București, condițiile puse de austrieci sunt un succes, desigur!

GOGU  ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?