UNDE A DUS MUTU IAPA SI A ÎMBLANZIT CAPRA...

afsdfsfsf

Am stat să mă întreb - nedumerit oarecum - de ce acest popor din care azi îmi pare rău că mă trag, a ajuns atât de jos, atât de masochist, laș și fricos?!

Cum este posibil ca în situația ce se întâmplă – iată! – pentru a doua oară într-un singur deceniu, să ne comportăm ca o turmă de oi îmbarcate pe vaporul pierzaniei și nici măcar nu behăim în masă, sunt doar câteva oi înghesuite în pereții navei care țipă de durere și de nervi...

Băi oameni buni!...

Guvernul Orban NU ESTE ales nici măcar teoretic de o majoritate a populației. Este un guvern rezultat din suptul degetului serviciilor secrete care se calcă pe picioare în România și care conduc din umbră prin interpuși spre nicăieri, sau mai bine spre buzunarele lor și a stăpânilor coloniști ce ne dirijează viața doar prin emailuri...

Cum s-a cocoțat guvernul Orban la Palatul Victoria? Printr-un puci organizat în parlament cu cooptarea și coagularea tuturor acoperiților din partide și cu șantajul discret la ceilalți neacoperiți, dar cu bube dulci sub braț... Așa s-a putut forma o majoritate fragilă!

A putut populația să șteargă de pe listele partidelor la fostele alegeri vreo jigodie pe care o știa ticăloasă? Evident că nu, dar nu-i mai puțin adevărat și mai puțină populație – îndeosebi cea tânără, până în 45 de ani – nu anre un dram de cultură politică și civică, nu are cât de puțin interes să citească și să fie observatorul vieții din jur, ca să discearnă corect!

Tineretul chiar nu are nicio apăsare despre astea, el este cel mai ușor de manipulat de aceste javre securiste care controlează în primul rând diaspora, unde oamenii sunt mai creduli și nu se confruntă zilnic cu realitatea.

În 2011 Javrea Ceacâră și guvernul său Boc au tăiat cu ură fățișă salariile și pensiile românilor, trimițându-i fățiș să plece spre alte zări dacă vor un trai mai bun, că Țara nu le poate satisface prea curând visurile. În schimb, 20 miliarde de euro împrumutați pentru a trece de criza falsă invocată s-au evaporat în neant, fără ca cineva din popor să poată spune că a simțit ceva benefic.

Drept urmare, au fost aleși cu o majoritate zdrobitoare „niște unii” care s-au coalizat unind stânga cu dreapta, ne mai existând vreo opoziție serioasă înafară de PDL-ul intrat în dizgrația populației...

Și? Ne-a mers mai bine? Evident NU! De ce? Pentru că de fapt au ajuns la putere aceiași ticăloși de securiști acoperiți în toate partidele, care deși aveau putere maximă, ținta lor era JAFUL !

Și în tot acest timp, securiștii au urzit și țesut planuri diabolice, să transforme în fetiș și să facă o țintă din PSD, ca lumea să urască această formațiune acuzată metodic și științific de toate relele pământului, în timp ce adevărații prăduitori ce au spulberat în neant 20 miliarde de euro, sunt tot metodic și obstinent fardați, elogiați, deținătorii inteligenței pure românești, salvatorii neamului!

Lumea a fost intoxicată și îndoctrinată la maximum de o propagandă care a consumat mai mulți bani decât Armata, să îi intre în capul sec cine seste bun și cine este rău!

Pesediștii, scuipați și murdăriți cu fecale galben-portocalii din toate pozițiile în permanență și prin toate mijloacele -  au devenit în special pentru românii din Diaspora – armata de mercenari plătiți și fanatizați să execute lichidarea PSD, spre satisfacția sasului nazist Johannis, ce a fost imediat servit proștilor cunoscători ai istoriei neamului, drept neamțul salvator al țării, aidoma regilor ce au pux bazele statului român modern.

Doar prost și oligofrenul care a luat BAC-ul la traversarea Dunării și are atestarea unei Diplome goale și fără valoare egalată într-o brumă de cultură să ai, ca să poți comite o asemenea analogie! Klaus Johannis este cel puțin egal în blestemățiile făcute acestui popor, ca și predecesorul lui Javra Ceacâră, fie-le la amândoi țărâna gra pe pieptul istoriei!

Turmele de oi mioritice au votat  cu bucurie și entuziasm Klaus Werner Johannis, în ciuda avertismentelor date de mulțimea de patrioți care au o cultură reală dobândită în școli solide și în citirea a numeroase surse care au devoalat mașinațiuni și caracterul nazist neomarxist al lui Johannis – o marionetă a PPE-NATO.

„Românii lui Johannis” s-au bucurat enorm, iar PSD a fost oficial capturat de servicii prin actualii lideri Ciolacu și Stănescu, care își îndeplinesc misiunea trasată cu exactitate. Practic, gura de oxigen dată în primii trei ani de guvernare PSD, când Liviu Dragnea a condus partidul cu fermitate înconjurat de o mână de patrioți și de miniștri profesioniști – spre deosebire de nulitățile din actualul guvern – au fost anulați și anihilați în două luni de când Țara a încăput pe mâna tâlharilor reveniții prin forță la guvernare la nici zece ani!

Toate aceste lucruri mă fac acum să mă gândesc la lipsa de reacție a românilor, că s-au cumulat mai mulți factori.

În primul rând, aceia care se deșteaptă pe zi ce trece și văd că ceilalți aveau dreptate și ei s-au lăsat pradă manipulărilor, au ajuns să le fie oarecum rușine de prostia la care au fost părtași, dar în același timp se rușinează să recunoască asta și conștiința minimă pe care o mai au îi împiedică să se revolte și să ceară socoteală idolilor în care au crezut.

În al doilea  rând, românii se tem să se opună – cei mai în vârstă tarați de anii sub comunism și dictatura securității ceaușiste – cei mai tineri, mânați de interese proprii, de dorința pătimașă de a se integra în societăți străine de neamul lor, ca mentalitate, limbă, obiceiuri, religie: „Vrem să fim ca ei, deci vrem să fim confundați cu ei, așa că ne scuipăm la nevoie țara, neamurile, trecutul...”

Se taie iarăși drepturi câștigate cy greu, se anulează programe benefice economiei românești, ne este amenințată atât bătrânețea, cât și copilăria princilor noștri și românii stau în case cu limba în gură uitându-se la televizor cum alte popoare ies în stradă și luptă cu mâinile goale împotriva jandarmilșor ce acționează ca o mașină de reprimare a revoltelor împotriva unor conducători mârșavi...

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?