„UN TRAMVAI NUMIT DORINTA”

bcddghh

Să știți că Rahova nu e atât de aglomerată la ora asta.

Am mers o bucată bună paralel cu #tramvaiulvieții . Așa m-o luat un dor și m-a izbit o nostalgie de îmi vine să mă dau jos și să pup tramvaiu' precum baba aia microfonul.

Și cum nu mă mai pot da în stambă pen' că numa' ce mi-a zis un foarte apropiat că să termin cu vrăjeala că îs bătrână, mă conformez și trec la morga de vară.

Mi-a stricat tot fengșuiu. Când mă întorc acasă o să îmi cos rupturile blugilor, poate le pun niște petice, pentru că nu e deontologic mă! Nu e! Aia e!

Poate trec dreaq la ambalaj din ăla de las doar ochii la vedere. Nu-i zic pe nume că tre' să fim si corecți politic. Că dacă vine Biden, că l-a chemat ăsta al nostru, am uitat cum îl cheamă, că așa sunt eu, a dreaqului, uit numele oamenilor de nu intră în istorie, așa, ce ziceam? ca dacă vine Biden, ce naiba tot îmi vine să-i zic Bidon, și ne ia cu din alea BLM-iste?

Într-o zi, când n-am să mai pot, am să fac o listă cu defecțiunile planetei și am sa o expediez către două destinații. Una i-o trimit lui Dumnezeu în ceruri și una pe Pământ.

Da' pe Pământ nu spun unde, că îmi închid ăștia contul.  Despre Dumnezeul meu încă pot vorbi liber. Și nu-mi închide nimeni nimic. Vedeți diferența?

N-o fac, pentru că încă mai pot.

Unde rămăsesem? Gata. Știu. La aia cu „îs bătrână”. M-a răzbunat băiatul cu bricheta. Potențialul meu iubibil din benzinărie.

A crezut ca sunt singură în dimineața asta. Și-a strigat după mine:

- Ce mișto ești astăăăzi!!!

M-am răcorit. Doi ochi m-au privit șocați. Aia e!

Ăți fi zicând că pun de la mine. Neahh...e mai rău.. Păi nu vine vara? Nu înflorește #tramvaiulvieții?? Să vezi cum crește stima de sine!

DANIELA  TARAU

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?