UN ROMÂN A DEMONSTRAT LOGICA CASPASULUI CU SOSCHES !

DJHFDGDG

Iată de ce vom fi injectați cu a treia doză!

Pentru că vaccinul așteptat nu este eficient în cazul noilor tulpini, se pregătește un vaccin optimizat pentru cele noi, și care va fi administrat din nou tuturor pentru ca nu se știe sigur cine și cu ce tulpină a fost infectat. Ulterior se va descoperi că ambele produc efecte nedorite din cauza unei mutații genetice apărută la cereale ca urmare a încălzirii globale. Pentru a anula această influență nefastă, dar și a efectului de seră produs de topirea calotei glaciare, se va administra un alt vaccin cu o scopul de a șterge din ADN mutațiile provocate de precedentul. Urmare a unei erori de menținere a temperaturii de minus 113 grade apărute în lanțul de distribuție, noul vaccin, care altfel ar fi fost un mare succes, a șters și părți din ADN-ul bun, și drept urmare, se va face un alt vaccin care să-l rescrie. Se va crea apoi un alt vaccin care va introduce anticorpii necesari tuturor oamenilor vaccinați extras din genele unui trib de numai 50 de persoane descoperit recent întâmplător in jungla Amazoniană, trib care n-a avut contact cu civilizația in ultimii 500 de ani. Însă, din cauza urgenței impuse de crearea si administrarea acestui vaccin miraculos, nu s-a făcut decât târziu testul ADN complet al tribului, test la care s-a descoperit că totuși unul din strămoșii tribului era un fost mare șef de multinațională infiltrat in trib în timpul pandemiei din 2020. Noroc cu o senzațională descoperire de ultim moment din medicina arheologică, ce a dezvăluit pe baza unei tehnici descoperite de inteligența artificiala, că fragmentele de os, recent descoperite într-un mormânt vechi de peste 2500 de ani la Atena, conțin infime cantități de cucută și aparțin mai mult ca sigur vestitului filosof Socrate.

Iată cum, mergând pe calea progresului științific, s-a găsit în cele din urmă calea sigura pentru crearea unei umanități moderate si înțelepte : vaccinul Sophrosyne !!!

DAN  FUGACIU

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?