UN CARE DE JIGODII

DHDFGHDFGHFG

Destinul(?) a făcut să moară Ceauşescu înaintea lui Petre Țuțea si legionarul (SIC) Petre Țuțtea a spus:

  „Aţi văzut domnule, era mai mare naţionalist ca mine, că l-au omorât înaintea mea.”

 „Ceaușescu a condus România timp de 24 de ani. Nu se poate spune că era „bine” pe vremea lui Ceaușescu, dar puțini știu cum era România înainte de Ceaușescu! Acest conducător a fost pentru țara asta ceea ce au fost Kemal Ataturk pentru Turcia si Abdul Nasser pentru Egipt :TATĂL NAȚIUNII! Ceaușescu a scos România din Evul Mediu, de la lumina lumânării, la lumina electrică, de la carul cu boi, la intreprinderi producătoare de automobile, camioane, tractoare, locomotive și avioane… Nu știu daca, păstrând proporțiile, există performanțe asemănătoare in istorie – poate Ramses cel Mare. Ceaușescu a dictat să se ridice școli, spitale, diguri, baraje, hidrocentrale, căi ferate, aeroporturi, baze militare subterane, lucrări hidrotehnice portuare, flote de avioane și vapoare, irigații pe mii de hectare, poduri impresionante, ba chiar si… autostrazi. In 24 de ani amărâți a plătit datoriile și a dublat populația urbana . De fapt este incredibil. Dacă știți despre ce vorbesc veți vedea că performanțele lui Ceaușescu frizeaza imposibilul. Și, peste asta, a păstrat DEMNITATEA acestui popor de…..tâmpiți”

Ghorghe Gheorghiu-Dej a luptat si a reusit sa scoata trupele de ocupație sovietice din Tara.

Nicolae Ceausescu a luptat si a reușit să scoată Romania din Evul Mediu.

Ambii conducători au fost naționaliști si nu au fost comuniști.

Ambii conducători au plătit cu viața ce au făcut bine pentru poporul roman.

Romani, toți conducătorii romanilor, au fost asasinați începând cu avocatul naționalist Tudor Vladimirescu asasinat in 1821. Excepție a făcut A.I.Cuza, care a fost obligat sa demisioneze si a fost exilat in Germania.

Iar după Ceaușescu, în așazisa Democrație am avut 4 Președinți de RAHAT !!!!

GHEORGHE  DUDAS

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?