A TURBAT CÂTU! VACCINUL ANTIRABIC ESTE PRIORITAR !

jfgjjhgg

Ioi tulai Doamne, că bine ai mai potrivit Tu lucrurile când i-ai adunat pe toți ticăloșii ăștia într-o coaliție! Practic le-ai arătat românilor cât de proști și de lași sunt, cât de nemernici și de ipocriți au ajuns, ca să înțeleagă până la urmă și cel mai idiot cine este de fapt adevăratul dușman și cine a făcut cel mai mult rău până acum în trei decenii, acestei țări.

Practic de la Javra Ceacâră încoace, au ieșit la suprafață toate scursurile din popor la suprafața apei murdare, după ce inundațiile mari provocate de guvernările Băsescu-Boc au umplut și deversat Stația de epurare și rahații politicii au luat-o la vale pe străzile devenite râuri, infestând natura patriei.

Efectiv nu există vreun domeniu al vieții sociale, politice, economice, care să fi scăpat de molima înlocuirii oamenilor profesioniști cu jegurile analfabete și ticăloase! Asta s-a întâmplat de sus în jos, de la vârful piramidelor care alcătuiesc Marea Piramidă! Vârfurile au impus înlocuirea sub ele a celor capabili, a celor care mai puteau gândi cu capul lor – și evident, că deschideau gura spunând că nu e bine – cu idioți mai proști și mai slugarnici chiar decât șefuleții, ca să execute fără crâcnire ordine aberante și să aplaude concomitent cu pupăturile în zona dorsală.

Așa se face că s-a degradat întreaga societate! Așa se face că totul s-a dus de râpă, că suntem în fundul unei prăpastii din care nu poate nimeni să ne scoată, în afară de noi, dar asta numai printr-o ALTĂ REVOLUȚIE, care vine din interiorul poporului român, acela rămas în țară și acela aciuit prin țări străine, unde au burta plină și doar grija că într-o zi li se vor pune pumnul în gură că nu aparțin poporului lângă care se gudură.

Doar o REVOLUȚIE „la sânge”, fără intervenții străine, doar cu cadrele militare proprii care trebuie să pactizeze cu poporul de adevăratelea, doar cu frica disperării și a lipsei de alternativă, mai putem spera la o revenire! Revoluția trebuie să se facă nu doar la nivelul clasei politice ce ar trebui înlăturată aproape în totalitate, dar mai ales ar trebui să avem o revoluție a scării valorilor și a bunului simț. Trebuie să ne întoarcem la moralitate, la acea moralitate a țăranului român care salută pe uliță pe orice străin de la oraș pe care îl consideră superior, doar că presupune că la oraș stau „domnii”, cu mai multă minte și mai multă carte. Desigur, așa se va întâmpla și cu tinerii proveniți de la sat care vin la oraș să învețe, să muncească. Atunci când ne vom respecta ca oameni, atunci când nu vor mai fi incidente în circulație datorate obrăzniciei și nerespectării legilor, atunci când nu vom mai arunca gunoaiele pe plajă, pe locul de picnic, când nu vom mai vorbi în public cu glasul tare până la țipet, când nu vor mai bubui boxele din mașini cu tot felul de infecții considerate „muzică”, doar atunci avem șansa să ne revenim. Trebuie însă înainte, o REDEȘTEPTARE !

Astăzi aceste lucruri par mult mai facile, deoarece Dumnezeu a făcut ca jigodiile să se grupeze mai vizibil în această coaliție a Dreptei, făcută de Johannis cu mâna lui, dintr-o plastilină maro. Sunt cu toții grămadă, adunați la un loc, numai buni de băgat în dube și pușcării, la care să aruncăm cheia în mijlocul mării și să dăm foc să ardă din temelii! Fără milă, fără judecată!

Ei și numai ei au săvârșit lovitura de grație dată României! Era de la sine de înțeles și de așteptat să ajungă aici! Lăcomia pe ciolan este atât de mare, încât învinge frica de răspundere și de răzbunare a mulțimii! Așa au crezut și comuniștii în anii 80 și dacă ăia nu mai aveau trupe de represiune, Sistem de Siguranță Națională, atunci nu mai aveau nimic...

Poate înclina balanța doar un grăunte, un singur bob de orez, care poate deșerta talerul!

Furia populară se va dezlănțui atunci și lumea va vedea ce înseamnă nebunia unui popor umilit și batjocorit! Vor vedea un exod invers al românilor prin Europa, români care vor dori după decenii de peregrinare să vină ACASĂ, așa cum au vrut și făcut evreii când la un semnal s-au întors în Israel, un ținut arid, pietros, dar considerat de ei Pământul Sfânt.

Această nulitate pitică, similar lui Boc, numit Florin Câțu este o greșeală genetică a naturii, o experiență nereușită a unor idioți care s-au crezut savanți. Era clar pentru cei care gândesc, pentru cei cu capul pe umeri, că unul ca și Câțu nu poate avea multe zile în fruntea unui popor pe care îl scuipă pe obraz!

Știam că această Monstruoasă Coaliție va sucomba, va face implozie în interior. Nu ne mai rămâne acum decât să fim cu capul pe umeri, să privim calm desfășurarea evenimentelor și aceia care se consideră încă români și vor să moară așa, să nu le facă jocul! Apoi Dumnezeu va Cel care ne va călăuzi pașii și ne va da gândul cel bun.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?