TUPEUL JIGODIILOR

erybsfds

Un fenomen puternic remarcat în ultima perioadă – mai ales de când statul subteran se destramă într-un război fratricid pe principiul „scapă cine poate” – scoate la iveală la scenă deschisă tot felul de jivine ce aparțin clasei politice sau economice, a unor privilegiați și protejați ai Mafiei ajunsă în degringoladă. Poporul „sănătos”, societatea civilă adevărată, strânge vizibil rândurile și pare mai hotărâtă ca oricând să omoare șerpii.

După o scurtă perioadă de când s-au ascuns de lumina orbitoare a reflectoarelor focalizate pe mutra lor șobolănească, iată că multe jigodii au prins cumva curentul format la deschiderea ușii în clădirea SRI, DNA, ÎCCJ, DIICOT, și alte instituții de forță supuse protocoalelor criminale ce au ucis în România Statul de Drept.

Televiziunile abundă în știri, reportaje, interviuri, cu personaje slinoase aflate până mai ieri pe cai mai, dar ajunși astăzi pe centura vieții politice și sociale din țară.

„Mutre noi! Numai mutre no! Și dumneata ești nou și dumneata...i” – ar exclama Gogu, Patraulea și Trandafir întâlnindu-se cu ei în Carantina de la Jilava.

Apar să ne strice karma din nou Elena Udrea, Sebastian Ghiță, Victor Ponta, Julien Csalas, Florian Coldea,și – surprise!„an especial quest star” de la Iasi, fostul Primar de tristă faimă, GHEORGHE NICHITA!

Aseară, spre orele 23, zapam canalele Tv și îmi atrage atenția o fracțiune de secundă mutra unui ticălos care mi-a provocat mie și multor oameni cu glagorie și scaun la cap o silă și o indignare colectivă pe care nici azi nu ne-o putem reprima.

Acest limax a lăsat pe Iași urmele sale băloase vreme de vreo 12 ani, timp în care a produs atâta pagubă și nenorocire locuitorilor, câtă pagubă ar putea face o familie de șobolani ascunsă în podul unui hambar plin cu grâne.

Nu am văzut din păcate decât sfârșitul emisiunii, în care Victor Ciutacu îl trata pe ghiorlanul din Dorohoi ca pe un mare erou și o mare victimă a anilor de Mare Jaf și prigoană stalinistă a statului subteran.

În emisiune mai era și Claudiu Manda – proaspătul soț de suflet al Olguței Vasilescu, dar nu despre asta vreau să atrag atenția.

Din câte am înțeles imediat, Gheorghe Nichita fusese chemat acolo la Ciutacu pe post de rufă murdară pătată chipurile de securiștii cei răi ai statului paralel ce i-au înscenat fostului primar al Iașului o aventură amoroasă cu o curvetă ajunsă din patul lui Gheorghe, direct pe funcția de Șef la Fonduri Europene.

Canalul Tv al lui Ghiță, a  devenit bruscamente, o mașină de spălat excremente! Toți rahații care până mai ieri erau în fruntea meselor de ospăț, care aveau în mână pâinea și cuțitul - împărțind după bunul plac mesenilor și tainul și Dreptatea – au o tribună publică unde orice tâlhar sau proscris se poate urca pe butoi în Ahora și cuvânta tot felul de minciuni menite să le bage deștele în ochi proștilor care stau cu gura căscată...

Nu știu despre ce s-o fi plâns acolo Ghiță de la Iași la tribuna patronată de Ghiță de România. Cu siguranță însă că la România Tv (deocamdată) sunt spălați cu detergenți speciali de căcat, multe jigodii care doresc o reabilitare publică pentru a fi „apte” să reintre cu forța și cu bocancii în viața oamenilor.

Ce știu ieșenii despre această jigodie și nu știu alți conaționali?

Păi ieșenii vă pot spune că Nichita a comis multe blestemății, a condus orașul discreționar și dictatorial, a umectat pe dorințele și părerile oamenilor din oraș pe care i-a sfidat și i-a umilit.

Ieșenii știu că este o chestiune de zile – luni maximum – când atât Nichita, ca fost primar, cât și janghileaua tuciurie Mihai Chirica ce i-a fost țuțer un dceniu, împreună cu care a devalizat bugetele orașului sub protecția DNA Local - condus măiastru de procurorul interlop, nebunul cu acte Emilian Eva - dar apărat și divinizat de ștabii din București ca Livache Dragnea, Rowana Plumb, Olguța Vasilescu și chiar Abramburica însăși.

Nichita a provenit în politică exact ca Liviu Dragnea, dintre picioarele lui Băsescu, care după ce i-a fătat și s-a văzut Președinte, le-a dat ordin să penetreze PSD și să ajungă pe funcții cât de înalte, în detrimentul acelor oameni ridicați de Iliescu și Năstase.

Așa se explică ieri, azi și în continuoare această plasă și susținere nevăzută a unora care au urcat continuu și au furnizat în PSD bani negri pentru campanii albe ca și în PDL sau PNL, escrocii cu funcții cheie în partid.

Ce vrea azi Nichita? Dacă ar fi după el și chiar după Dragnea, ar reveni în partid și chiar în funcții mari și mâine dimineațaă! Din nefericire pentru el, azi se știe la București că OLAF a făcut niște dosare grele de corupție care vor exploda curând și schijele vor sări și în obrazul „luptătorilor anticorupțioe” cu „Dreptatea până la capăt”, iar abia atunci Nichita și Chirica își vir primi pedeapsa binemeritată! Ajut-o Doamne pe Kovesi să-i paradească!

Da, este adevărat, panarama mediatică instrumentată de SRI&DNA conform Protocoalelor, nu a fost altceva decât o compromitere de moment a „onoarei” paradite rău a fostului edil, o găinărie tipică pentru un gherțoi devenit burjui comunist-nomenclaturist.

Nichita a coțăit multe găini din coteț, s-a comportat ca unul care are veșnic stricat fermoarul de la prohab, dar faptele njgeyujbnsale GRAVE și pentru care TREBUIE  să plătească, abia urmează să fie scoase la iveală cu probe și acte doveditoare.

Golanul nu are curajul (încă) să-i ceară cumătrei Rowana și bunului său prieten Livache să se compromită și să-i deschidă ușa din față a PSD-ului. Nu! El e conștient că ACUM  nu se poate, dar speră ca odată ce costumul ar fi fost curățat de rahat, el să revină pe un cal alb cu care să pășească la pas de dans pe Chetronalul făcut în mod idiot de o minte la fel de idioată și neprofesională!

Azi Nichita este CONSILIERUL  lui Maricel Popa – preșul aprod al Consiliului Județean Iași – alt țuțer proverbial al fostului edil. Prin acesta – ajuns cu voia și sprijinul lui Nichitta și Președinte al PSD Filiala Iași – Gheorghe crede în steaua lui norocoasă!bnghddst

Deocamdată, eu întrevăd o penetrare a revenirii în politică – măcar la anul, la alegeri – pe listele partidulețului lui Sebastian Ghiță, „salvatorul” națiunii! E vorba desigur de PRU! Ei bine, tot așa ar putea să meargă și la PRO România la Pisicul, dar ăsta nu prea controlează nicio televiziune și un proscris de asta are în primul rând nevoie.

Cât tupeu trebuie să ai ca JIGODIE, pentru ca știind cum te cunosc locuitorii Iașului, la cât rău și câtă rușine le-ai produs, să te dai tu în stambă pe sticlă, numai în chiloți, deși știi că sunt murdari de caca maro!

Păi dacă au apărut Elena Udrea, Sebastian Ghiță, ce, banii dosiți de Nichita nu merg? Oho! Și încă num!

Este vremea jigodiilor, a jivinelor cu tupeu!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?