TREI ZILE DE IMBECILITATE

sdjhdfg

Știți bine că am fost 23 de ani membru în Partidul Național Liberal și m-am ejectat în 2013, când Crin Antonescu a făcut trocul cu Satana, în schimbul libertății sale și al nevestii...

Atunci, am „șăzut” strâmb ca să „cujet okoș” și nu am ezitat să apăs pe butonul de catapultare, ejectându-mă. A dat Dumnezeu să aterizez fără leziuni interne, pe o pajiște mare și bogată în iarbă verde și grasă, între o mulțime imensă de oi mioritice, dar sovietizate. Vo câteva au behăit în juruul meu, că s-au speriat să nu cad pe ele și să le lovesc, dar când au văzut că parașuta m-a pus lin pe pământ și nu sunt un lup îmbrăcat în delon se oaie, m-au primit în lumea lor, a „societății civile” Așa că am devenit în aparență și eu o oaie, doar că nu am genă de oaie sovietică, fiind un fost liberal autentic.

Vă spun doar atât: am cunoscut personal pe unii gușteri liberali ai vremii, începând cu Crin Antonescu, al cărui discipul și fan devotat am fost și continuând cu reptila locală Relu Fenechiu – un pușcăriaș de drept comun, un impo,stor care a stricat toată Filiala, intoxicând pe tinerii membri direct în creier și în suflet.

Acei tineri de atunci, sunt astăzi membrii adulți, care s-au BĂSIT (dar și bășit) imediat după ce PNL a fost acaparat de jivinele reptiliene din PDL.

Ludovic Orban era un țuțer oficial al oricărui Președinte a avut partidul, era oricum ținut aproape, lângă picior, pentru că se știa că e câine turbat și mușcă pe furiș ca să-l laude stăpânul și să îl țină lângă masa de unde toți îi arunca un os pe care mai lăsau cu frică niște carne, ca să fie ținuți minte de potaie.

Am trecut prin „aripile” cele mai dure ale PNL, am „mers” cu UFD, când se „crăcănase” partidul, am fost cu Vosganian, Tăriceanu, Antonescu, și în general cu cei mai duri adepți ai doctrinei lui Brătianu...Am mers cu ei la mese oficiale „de partid”, unde fiecare își plătea masa și ceva în plus ca să acoperim și „partea șefilor” invitați de onoare, am muncit cu devotament ca să învingem prin programele noastre PSD în alegeri și să schimbăm drumul României pe altă direcție.

Pe acea vreme, zău că nimeni nu putea arăta cu degetul vreun Baron Liberal, sau vreun securist acoperit, după demascarea Monei Muscă și autodemascarea lui Ionescu Qintus. Era o efervescență a minților deștepte, era o competiție internă „pă bine”, toți voiau să iasă în față etalând calități care să-i scoată în evidență. Este cât se poate de adevărat, că în acest timp, indivizi veroși precum Fenechiu la Iași – înconjurat de niște țuțeri tineri aduși de el în partid care au format un nucleu de manevră și de masă critică – gen Critian Adomniței, Marius Danga, Costel Alexe, sau Marius Bodea, la îndemnul lui „guru” Relu, au trecut încet la metodele mârșave, pe sub masă, la acapararea de averi personale, prin trafic de influență și prietenii ascunse cu „dușmanul politic”, gen Gheorghe Nicita – fost PDL, trecut la PSD. Așa s-a întâmplat mai în toate județele din țară.

În subteran, în jurul lui Crin Antonescu s-a țesut o pânză de păianjen aproape invizibilă, când de sub grinda tavanului a ieșit păianjenul Relu Fenechiu cu cap de mort. El l-a învăluit pe Antonescu cu multe ițe care aproape că i-au intrat în ochi și în gură, făcând păianjenul rege al animalelor din curte. Tot podul PNL s-a umplut atunci cu păianjeni care au țesut pânze peste tot. Acela a fost momentul „pesedizării PNL”, momentul când oamenii de slabă calitate au dat un șut moralității și au țintit și ei să se baronizeze, doar că înnobilarea lor s-a făcut prin transfuzii cu sânge verde, de euro și dolari.

Acest expozeu l-am făcut ca să vedeți că sunt în temă și știu ce vorbesc, știu ce oameni erau în PNL în conducerea succesivă a două decenii, ca să vedeți că pot să constat mocirla din fecale fermentate în care s-a ajuns astăzi. Cu alte cuvinte, „a ajuns potaia turbată Lajos” să se suie pe masă și să ia singur bucata cea mai bună de friptură, direct din platou, iar după ce roade el bine-bine oasele, le aruncă sub masă la ceilalți câini hămesiți, care se încaieră pentru fiecare oscior.

Ce a ajuns azi PNL? A ajuns un padoc al javrelor turbate și pline de jigodie, care sălășuiau până nu de mult pe străzi, până hingherii au reușit să-i dovedească și să-i bage prin diverse padocuri, unde ONG-uri străine trimit bani ca să-i mențină în viață.

Vo câțiva, au sărit gardul cumva, au rupt plasa de la țarc și alte potăi au ieșit iarăși pe străzi la drumul mare, sărind la beregata oamenilor pașnici. Din păcate, pandemia a trimis hingherii în șomaj tehnic și javrele turbate fac legea pe străzile din România.

Așa se explică oameni buni cum s-a ajuns cu asemenea jivine în vârful mesei, cum să se petreacă lucrurile într-un mod cretin, de imbecilitate totală, în care în România să avem practic trei zile de vid legislativ ,cu acești idioți aflați la guvernare.

Am putea da foc la țară și nimeni nu ar fi condamnat legal că a încălcat vreo lege organică, într-un haos provocat de idioți.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?