TOT VEI PLATI, PAHONTULE!

nbfngfff

Doar un salut în jargon de penitenciar poate înțelege această slugă ticăloasă antiromânească a globaliștilor! Din fericire pentru el, eu chiar nu am cum să ajung vreodată la gâtul lui ca să-i retez beregata cu vreun pumnal ascuțit ca briciul pe ambele tăișuri... Pentru că ticălosul, asta merită din partea românilor de rând! Un securist împuțit care și-a găsit locul lângă prohabul lui BăsescuJavra Ceacâră care a demolat România – iar după ce acestuia i s-a terminat albumina din lichidul seminal, l-a luat în primire pe sasul nazist al globaliștilor...

A instituit iarăși în România Poliția Politică, având în mână instrumente de forță și unelte prin care poate exercita puterea! Jegul a acceptat să i se alipească pe lângă Serviciul LUI de Pază și Protecție, un apendice care să nu „depindă” chipurile de SRI și de ștrepeleagul celuilalt nazist german – Eduard Helvig.

Adică „românii e proști”, dar îi prostim și pe europeni. Înființăm un organ de supraveghere și pedepsire al rețelelor de socializare, a tuturor acelora care îndrăznesc să-și exprime în mod liber și deliberat opiniile în legătură cu tot ceea ce se petrece în societate în jurul lor, ba chiar și despre situația internațională, dar care au opinii diferite decât acelea ale stăpânilor noștri antiromâni, care ne comandă și ne aruncă cu dărnicie sub masă un os cu carne - lăsată intenționat pe el - „ca să mănânce și tetea Pahonțu”.

Moioo, haraseluuu! Poi ai uitat mo cân făcea mă-ta mămălig la fo de paie? Ai uitat mo când ai pus mâna ta jegoasă de labagiu ofuscat pe drapelul tricolor și l-ai sărutat cu buzele tale mâncate de șancru jurând că îți vei da viața ca să aperi România și poporul român?

Bă Pahonțule, bă sclavete împuțit! Păi dacă voi ați ajuns ca să-mi închideți mie gura de mai multe ori blocându-mi paginile pe care le administrez - pentru același motiv de fiecare dată - că aș fi scris și publicat pe Facebook un text prin care îmi exprimam public dezamăgirea mea de om trecut dur prin viață că am ajuns să fiu nevoit să aprob din tot sufletul pe Putin și succesul armatei ruse doar că este împotriva naziștilor tăi globaliști cărora le lingeți hemoroizii, lui Olodimir și lui Joe Limonadă, de la care vă luați voi țuțerii seva, se poate? Da Pahonțule, așa am ajuns! Și nu doar eu, care v-am spus că am strămoși care s-au jertfit pentru România, luptând în cele două războaie mondiale, că am avut un unchi telegrafist  căzut prizonier la nemți și a venit pe jos acasă la Iași cu ajutorul partizanilor sârbi care l-au trecut liniile frontului în tabăra română!?

Poate nu ai știut că pe vremea comunismului omorât de voi odată cu Ceaușescu ca să ajungeți la putere, eu am dat în gât doi colonei de securitate care făceau abuz în funcție și deturnau fondurile MAI în interesul propriu? Ei, bine, ăia doreau să-mi ia gâtul, dar nu au reușit.

Bă jigodie, bă Nimeni în Țară, arză-te-ar focul de nemernic care ești tu, că îmi pui în cârcă un act de sinceritate când îmi plâng de milă la ce am ajuns condus de niște năpârci ca voi? La ce mai merită Viața, la ce mai merită să trăiești Pahonțule, dacă te vede și te miroase lumea din jur că arăți și puți ca un căcat de antiromân?

 Mă omorâți pe mine, da, iar mai apoi? Ce faci? Ne lichidezi pe toți până vine Putin și ne nimicește luându-ne drept dușmanii lor? Că poporul român nu-i urăște, ci doar jegurile antiglobaliste ajunse la putere prin puci parlamentar!

Cum să-mi tot blochezi periodic conturile bă, năpârcă fascistoidă, pentru că am scris că am fost împins să iubesc rușii care ne-au adus acum 80 de ani în stadiul în care azi abia ne  mai târâm? Pentru că am scris că fac propagandă Rusiei de nevoie? Da! Și aș fi fericit dacă ei v-ar fugări pe voi în găuri de șarpe, tot acolo unde a intrat și șerpii taților voștri când v-au slobozit în burțile mamelor!

Pahonțule, ai mare noroc de faptul că nu pot ajunge la beregata ta și al celor la care le sugi țurloiul, dar poate că veți primi pedeapsa meritată, exact de acolo de unde vă așteptați mai puțin.

Va veni vremea când veți fi răpuși, la fel cum a venit și lui Ceaușescu care a căzut datorită trădării voastre! Veți plăti!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?