TOP SECRET PESTE MAFIA ADOPTIILOR

ouihdfy

Acum am să explic unor doamne care au suspiciuni în legătură cu grupa de sânge a Sorinei! Atenție doamnelor! Cum de s-au îngramadit pe bietul copil? Uite asa:

Sorina , acum 3 ani a fost bolnavă! Părinții ei (astia care au crescut-o frumos , cu dragoste) au dus-o la medici! I-au facut analizele! TOATE!! Cei de la laborator au anunțat medicii de rezultat! Au repetat analizele! Au descoperit "grupa sanguină de aur"! Nu au spus nimic părinților! Cred că abia acum au aflat! Medicii au ANUNȚAT, ministerul sănătății! Cine era ministrul al sănătății acum 3 ani?! Ați ghicit! Vlad Voiculescu, ăla care vindea citostatice  in parcări la moluri, ăla care are niste "cămine de copii" în care plimbă copiii chipurile abandonați! Fenta e că el încasează niste banii de la buget pentru asta! Mulți bani !

Deci: Voiculescu ia legatura cu unchiul , cel care deține monopolul pe mafia medicamentelor in Romania si nu numai, unchiul care este in toate "cluburile de brokeri -beby", inclusiv in clubul Roche!

De aici începe vânătoarea! Secărin lucrează acolo, Sorina e româncă, el si soția, români! Cum nu sunt la prima misiune (au dispărut prin adopție chipurile, 4 copii de pe continente diferite, adopii făcute tot de Secărini) au trebuit să execute ordinul! De 3 ani stiu toti care sunt implicați! TOATĂ secta nazistă, globalistă, a justiției, ambasade, generali de securitate, de spionaj, de contra spionaj , toți!

Vorbim de bani adevărați, mulți de tot! De ordinul sutelor de milioane, miliarde! Asa ceva nu exista decât în jur de 47 de persoane! Din sângele lor , a celor cu grupa de aur ,se salvează vieți, tot pe bani mulți, cancerul este de mult tratabil în orice formă, iar cei care stăpânesc planeta Pământ, si trăiesc peste 100 de ani, apreciază descoperirea !

Credeti că medicii nostrii hematologi sunt niște prosti?! Nu !Nu sunt! Nu au avut acces la informație, fiindcă serviciile au pus stampila de TOP SECRET!

Faceti un exercițiu de imaginație si închipuiti-vă câte forțe sunt implicate in acest caz!

Noi vindem tot !

Suntem în stare să sacrificam tot pentru a sta la masa aia de care v-am mai povestit! Acum înțelegeți de ce e tăcere la vârf?!

Stau toți pe burtă că-i apă mică!

PS: Eu il văd pe Johannis sabotând până si meciurile Simonei Halep, de dragul Lulutei si al abuzatului Macron !

Am imaginatie?! Stiu. Mă înclin vouă, că mă suportati!

Virginia Mirela Bogdan

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?