TOLERANTA LA NOUA HRANA...

MKFJHFGHFJHJ

Cum știi că ești pregătit pentru Noua Hrană și nu vei manifesta intoleranță și indigestie?

E foarte simplu!

Dacă în ultimii ani ai aplaudat toată propaganda corectitudinii politice, a toleranței idioate față de devianții și deviațiile societății „moderne” și a intoleranței față de valorile tradiționale, considerându-le „medievale” și prăfuite, ai toate șansele să ai multe legături de „rudenie” cu noua hrană pentru progresiștii frumoși și liberi, deci sunt șanse mari să nu faci indigestie când o vei consuma.

Dacă ai înghițit cu nesaț și propaganda plandemonică, ai  purtat botnițe cu multă râvnă, ai dat dovadă de responsabilitate, te-ai străduit să arăți că îți pasă și ești sensibil la „recomandările” arahaților, te-ai testat în neștire, te-ai ciuruit cu 3 sau 4 rânduri de zoi de la asasinii big pharma, șansele să fii compatibil cu noua hrană cresc simțitor.

Dacă ai mai pus botul și la propaganda jefuitorilor strategici mondiali și ai înfierat cu mânie neomarxistă pe „criminalul” Putin și ai aplaudat pe (z)eroul elensky,  șansele să fii compatibil cu noua hrană cresc și mai mult. Dacă ți-ai mai pus și steagul ukrilor sau poza (z)eroului terorist la profil, deja poți considera că ești un favorizat al sorții. Sau al viermilor. Sunteți perfect compatibili.

Dacă ai mai aplaudat și asasinatul terorist comis de către teroriștii strategici asupra unei tinere de treizeci de ani, doar pentru că era rusoaică și tatăl său nu-i iubește pe jefuitorii mondiali și-i arată lumii în  toată hidoșenia lor, ei, acum deja e prea mare compatibilitatea ta cu noua hrană! Va  trebui să faci niște teste, ca să fii sigur că nu săvârșești un act de canibalism când consumi Noua Hrană Progresistă.

ALBERT TOMA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?