TICALOSII DE ASIMTOM(N)ATICI...

shfggfg

De la începutul acestui fenomen pe care cu blândețe îl numim pandemie, categoria asimptomaticilor a atras atenția tuturor. Cu simptome invizibile și inexistente, asimptomaticii, bolnavii sănătoși (oximoron voit) au fost piatra de temelie a acestei pandemii. Alături de testele RT PCR, desigur. Orice măsură restrictivă se dorea, oricât de aberantă, se putea implementa pe baza acestei categorii. Măști, distanțare, segregare pe bază de test negativ sau vaccin, întrerupe servicii religioase, școli, activitate economică, enumerarea este cu titlul de exemplu, nefiind exhaustiva. Un om sănătos, dar cu un test pozitiv, deși nu avea simptome era un pericol. Pentru el, pentru noi, pentru societate.

Nu am spațiu să spun câte studii, prelegeri sau discursuri televizate am văzut, în care specialiști, influenceri, ziariști, securiști, ong-iști și alți iști ne explicau savant că acești asimptomatici transmit virusul, ca atare, toate măsurile și restricțiile și mizeria ultimului an sunt justificare și certificate medical.

Au fost făcute publice mail-urile lui Fauci. Într-o seară, obosit de atâta știință, a scris greșit că asimptomaticii transmit virusul. A scris un "a" în plus din cauza oboselii. A dorit să scrie ca simptomaticii transmit.

În secunda următoare, toată lumea științifică a preluat știrea. Au apărut studii care certificau asta. Aceasta este lumea științifică în care trăim. Și presa pe care o citim. Și televiziunile pe care le urmărim.

Unuia îi cade degetul pe tastatură și lumea fabrică medicină și presă care să se plieze pe degetul ăluia. Era obosit.. Așa slugărnicie.. Aștept căderea testelor din minciuna absolută care le-a ridicat la rangul de stâlp al pandemiei.

Mai știți câți cetățeni responsabili au intrat pe pagină să îmi explice mie, cretinei conspiraționiste, cum e cu asimptomaticii care transmit și eu, de proastă, nu pricep? Unde sunt? Alături de specialiști, medici, eroi și alții care își înghit vorbele, textele și toate emisiunile în care au mințit??

A scris un nene o literă în plus și o lume academică și medicală l-a aplaudat. Bun. Cine râdea de Evul Mediu? Vedeți că a picat râsul pe noi...

ANA  IORDANESCU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?