TICALOSIA #REZISTA !

nudcnudcuyh

Măi oameni buni... Voi sesizați reîncălzirea oalei cu borș sleit? V-ați prins că există decidenți care dictează subiectele zilei ca să abată atenția electoratului de la incompetența maMutului, lipsa lui de viziune și a capacității de a avea o cât de mică empatie cu Țara pe care au prostit-o securiștii acum cinci ani?

De câtă vreme viermii care colcăie pe trupul în putrefacție al României se luptă să-l anihileze pe doctorul Arafat pentru că nu au reușit să-i distrugă construcția modernă a SMURD-ului, pe care să o dea unor apropiați care să pună ventuza pe buget?

Vin acum și reaprind pârjolul de la Colectiv cu o filmare făcută de pompieri ce au în obișnuință curentă ca procedură să filmeze intervențiile de mare anvegură?! Ce vor javrele? Păi nimic altceva decât să reîncălzească oala cu ciorbă acrită și să-i dea un clocot, măcar pentru ca să târâie la Parchet niște oameni ce au ca meserie riscul și salvarea de vieți omenești...

Trebuie să facem precizarea că incendiul de la ”COLECTIV” petrecut în urmă cu patru ani, a fost unul dintre primele dezastre de mari proporții care au pus unitățile românești de Salvare și spitalele din București în fața unei premiere pe care au gestionat-o și ei după priceperea unor comandanți, pentru că la acea oră, cu siguranță că nu existau proceduri clare și precise pentru astfel de intervenții! Nu aveam nici atunci Spitale dotate și pregătite pentru Mari Arși și abia acum sunt zorii unei rezolvări și în România a unor asemenea unități de intervenție.

Ticăloșii exacerbează încă o dată drama de la „COLECTIV” ca să reaprindă răzmerița ce i-a folosit nazistului Johannis să dea jos cu forța - având complicitatea slugii militarizate acoperite Victor Ponta – guvernul legitim printr-o lovitură de stat mascată! Și acum se încearcă resuscitarea subiectului și eventual inculparea unor oameni care de cele mai multe ori se autodepășesc - dând dovadă de un eroism real - să facă față unor situații pentru care se antrenează și se informează mereu prin alte țări care au ajuns poate prin dotare înaintea României.

Un lucru este sigur: doctorul Arafatdhfujhf a făcut pentru România ceva ce niciun alt român neaoș nu a reușit să facă, pe tenacitatea lui, pe sacrificiul vieții sale și dacă nu suntem lași și ticăloși așa cum știm că suntem, ar trebui ca dr. Arafat să rămână Secretar de Stat și să coordoneze SMURD și ISU până îl țin puterile – indiferent ce culoare politică preia guvernarea! Asta ar fi un semn de recunoștință a poporului român față de un om care ne-a adus în rând cu lumea civilizată, în ciuda puterii insuficiente a statului de a aloca sumele necesare.

Jigodiile care încă mai #rezistă asmut azi rudele tinerilor decedați în incendiul de la „COLECTIV”, culmea? împotriva salvatorilor de profesie și nu împotriva acelor corupți care au girat cu semnătura lor sau cu lipsa de control a acelei tragedii! Aici fac parte inclusiv pompierii ce au controlat stabilimentul, reprezentanții primăriei de sector care au dat autorizație închizând ochii la nereguli, inconștienților care au folosit mijloace pirotehnice de exterior, la interior! Ei și numai ei sunt vinovați, sasul nazist este vinovat pentru folosirea tragediei în folos personal, nu acei oameni numiți salvatori care nu au altă vină decât aceea de a nu fi avut până atunci vreo experiență similară, de a nu fi avut Proceduri adecvate, de a nu fi avut dotare corespunzătoare și nici spitale specializate. Mai avem încă mult și de băgat sume imense din PIB până și România va putea gestiona cu forțe proprii asemenea nenorociri.

Niște jeguri umane precum haitele de așa ziși jurnaliști care zgâncilesc căcatul uscat ca să mai pută puțin, sunt printre vinovații de bază și nu niște oameni care nu au altă vină că au o meserie pe lângă care mor oameni nevinovați din inconștiența altora.

Ce curios, scandalul a izbucnit taman în mijlocul campaniei electorale, când sasul mut vrea să îl numească Serviciile cu uneltele lor, pentru încă cinci ani!

Javrelor!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?