TERORISMUL IN ROMÂNIA – UN „CASPAS CU SOSCHES SOSCHESAT IN SOLUTIE DE JANTICOTILODEN”, CU MOTIVE NATIONALE...

dhfhfghfghhg

Băăă, teroriștii naibii! Bă ticăloșilor care îndrăzniți voi să nu fiți de acord cu poziția oficială a loazelor de la guvernare care vrea binele întregului popor, pentru propășirea victoriei lor în această viață, cum naiba îndrăzniți să aveți altă opinie decât acea a leprelor râioase ce conduc prin voia voastră acum România? Voi nu mai aveți nicio rușine, niciun bun simț? Îndrăzniți să spuneți altfel decât vă propovăduiește Obergauleiterul Klanz care – iote, a pornit o furtună ce face ravagii în Europa Centrală de i-au dat chiar și numele său – sau ce rahat mănâncă cu poftă pe nemestecate Pișpilică Florinel, clăpăug ca un cățel? Păi asta e mai rău decât războiul, mai nasol ca dezertarea! Imediat atitudinea voastră sfidătoare va fi intromisă în CSAT și cu acordul tuturor părților de aceeași parte, chestiunea va deveni o problemă de strategie națională, un act ostil de trădare a patriei  care va fi imediat predată spre soluționare tuturor organelor sexuale de forță care vor trece la supravegherea voastră informativă, la condamnarea instantanee de către niște Tribunale populare ce se vor forma imediat cu membri PNL și USR-PLUS PMP, Pentru Moldova, etc.

„Ia să punem noi pumnul în gură acestor teroriști ai neamului românesc care au curajul să facă ceva urât mirositor pe părerea noastră cu care vă ținem legați în lanț” ... așa grăi piticania aia cu sex dubios și arătare de Pterodactil hermafrodit cu niște orificii în loc de gură și ochi pe țeasta mică și diformă ca un bostan încrucișat cu un curcubitaceu !?

Cetățeni, vă ia mama dracului pe toți teroriștii care îndrăzniți voi să mai spuneți că acest guvern Câțu-muțu nu este priceput și nu face altceva decât să fure pe față și să jefuiască țara! Ceea ce vedeți voi nu este adevărat, este adevărat ceea ce vă spunem noi! Sunteți niște teroriști, teroriștii dracului, vă vom lichida în masă pe toți în Piața Victoriei Liberalismului neomarxist împotriva populației din România.

Voi credeți că puteți răsturna această coaliție a Dreptei-nedrepte, ca un CASPAS CU SOSCHES SOSCHESAT ÎN SOLUȚIE DE JANTICOTILODEN, CU MOTIVE NAȚIONALE?

Vă înșelați! Nu veți reuși!

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?