TARUL, DIXIT!

jfdhdgsdfgg

Vladimir Putin, președintele Federației Ruse, a susținut o conferință de presă în dimineața asta, cu privire la stadiul „operatiunii militare” din Ucraina:

 „Vreau sa felicit armata țării noastre pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor operațiunii militare în desfășurare până la 1 iunie. Până in prezent, am eliberat si denazificat 98% din teritoriul administrativ al Republicii Populare Lugansk, mai avem de eliberat 20 kmp, echivalentul a 3 sate, lucru care sunt convins ca vom face până diseară. Tot până acum, am eliberat 75% din teritoriul administrativ al Republicii Populare Donetk, dar maximum până la 1 iulie sunt convins ca vom elibera si denazifica si acea republică. Operațiunea se desfășoară metodic si programat, încercând sa minimizăm pe cât posibil se poate, pierderile de vieți civile și a militarilor noștri. Am eliminat în proporție de 95% luptătorii autodeclarați neonaziști, autonumiți Batalionul Azov, iar cei avuți prizonieri, vor fi judecați ca și criminali de război, însă conform drepturilor internaționale. Vom încerca sa restabilim viața normală în teritoriile eliberate și denazificate, să acordăm sprijinul necesar pentru asigurarea unui trai decent al civililor din respectivele teritorii. După eliberarea completa a Donbasului, operațiunea militara va intra în altă fază și ne vom muta atenția sa eliberam si denazificam si celelalte teritorii ramase acolo locuite majoritar de conaționalii noștri. Închei prin a mulțumi si trupelor cecene și osetine pentru ajutorul dat armatei noastre în acțiunile terestre de eliberare a teritoriilor incluse si programate in operațiunea care o desfășurăm acolo” - conform agenției de presă RIA.

Traducere:

MARIUS-CIPRIAN TOMA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?