SUNTEM CU SORCOVA

hfhfjkjk

‘neața. Și „La Mulți Ani!”

Haideți fraților, sculați că avem treabă. Ultimele sarmale, rătăcite prin „frigi”, trebuie consumate, bradul demontat, terminată țuica – care mai aveți, care nu, merge luată și pe datorie și pregătiți-vă să răspundem „noilor provocări” – cum se zice acuma în trend. De mâine gata, începe schimbarea, cică.

Am citit un articol cretin, din ăsta globalist, un fel de presă pentru retarzi, gen defunctul „vice”. Ce zici bă Gogule? Nebunie frate! Cică, una din marile provocări e că anul ăsta e foarte posibil să facem dragoste cu roboți?!  Frate, aia de a scris articolul - că era una, o „ea”, cel puțin după nume - cred că i se terminaseră bateriile la vibrator și o mânca în curtea interioară, ca pe Zambilica, măgărița potcovarului Pastramă din cartierul copilăriei mele, care întărâta armăsarii veniți la schimbul periodic de potcoave. Citesc cu sufletul la gură, tensiunea creștea, așteptam deznodământul, mai să o dau pe palpitații așteptând finalul care trebuia să fie de genul „ea moare și el naște”, când colo, ce să vezi, la final îmi zice că ar fi benefic, că roboții nu vor ține cont de gen!?

Și dacă ar fi să o dau pe politică, cică anul ăsta Ciolacu e haiduc, ia de la toți și se face că dă la săraci. De fapt dacă citești noile reglementări fiscale, nici nu știi dacă Ciolacu e zapciu ori haiduc. Eu cred că totuși nu e decât un eunuc operat de Bruxelles pe creierul mic, al cărei scop e să mai stoarcă niște bani de la românii de pe aici.

De restul putem să stăm liniștiți. Alegerile de anul ăsta - dacă nu ne trezim - vor fi după zicala lui Stalin: „votați pe cine vreți, că iese cine trebuie”. Și voi, care mai viețuiți pe Dâmbovița, nu vă faceți probleme cu dihotomia dintre iad și rai. Noul suflu globalist nu vă cere să filozofați. A stabilit clar că viața de apoi nu există. Doar prezentul și marea dileală (scuze, am vrut să zic dilemă): facem ori ba, dragoste cu roboți?!

GOGU  ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?