SUA PE POST DE PISICA ÎNTRE RUSIA SI ARABIA SAUDITA

hdfhjj

Comitetul de Monitorizare OPEC+ a recomandat ca decizia de reducere a producției de petrol cu ​​2.000.000 de barili pe zi să fie implementate. Principala reducere va avea loc în detrimentul Arabiei Saudite și Rusiei , care au acționat ca lobbyști pentru această decizie.

Principalul punct al acestei decizii este de a crește prețul petrolului prin reducerea producției, ceea ce este benefic pentru țările exportatoare, printre care Rusia și Arabia Saudită , care, chiar și cu o reducere a producției, vor beneficia de creșterea bruscă a prețurilor.

SUA au început de ieri să numească acest plan „un act ostil împotriva SUA”. Dar nu trebuie să fii surprins de demersul saudit. Riad este în relații foarte proaste cu administrația Biden , așa că se opune deschis planurilor administrației Biden de a controla prețurile petrolului. Desigur, sub republicani, saudiții pot schimba pantofii, dar chiar acum interesele Arabiei Saudite și ale Federației Ruse au coincis situațional, ceea ce desigur nu a plăcut Statelor Unite . Principala problemă a lui Biden este că trebuie să mențină prețul benzinei în State până la alegerile intermediare, pentru careStatele Unite aici cheltuiesc foarte mult rezervele strategice de combustibil pentru cea mai mare parte a anului. Sac!

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?