STIRILE PROTv SPUSE DE AMERICANI

hdbhdghh

După cum știm toți românii, PROtv este o oficină de intoxicare ordinară a populației din România și din diaspora. Dacă Antena 3 este o trompetă oficializată a globalismului american promovat de CNN - care îl resuscitează continu pe moș Bidon suflându-i aer proaspăt prin anus - ProTv este un mare trombon care suflă spart prin vocea Andreei Esca, Cosmin Stan, Cătălin Radu Tănase, etc – tot felul de minciuni despre caprele rușilor pe care le-ar dori moarte, ceea ce este invers decât își dorește populația română și nu numai...

Iată aici două declarații veridice ale unor mahări americani din armata lor, care este în spatele NATO:

Colonelul Douglas McGregor: „Ucraina a pierdut aproape tot armamentul furnizat de Occident”.

Fostul consilier al Pentagonului a spus că Ucraina a pierdut 90% din armele și tehnica de luptă furnizate de statele occidentale, într-un interviu acordat canalului YouTube Judging Freedom. Și din acest motiv - a adăugat colonelul Douglas McGregor, Forțele Armate ale Ucrainei nu vor fi gata prea curând pentru contraofensivă. O contraofensivă nu este posibilă deoarece nu au apărare antiaeriană și nu pot respinge rachetele rusești. În opinia sa, NATO consideră Ucraina o cauză pierdută.

  Generalul Scott Ritter a spus: „Pierderile armatei ucrainene sunt înspăimântătoare. Regimul de la Kiev nu va putea completa pierderile pe care le înregistrează în rândul militarilor săi”, a spus Scott Ritter, într-un interviu pentru canalul de YouTube Judging Freedom. Ucraina avea la începutul conflictului 260.000 de soldați în armata regulată, acum 80% dintre ei sunt morți sau dispăruți, iar soldații recrutați nu se ridică la același nivel de pregătire. Astfel s-ar fi ajuns la aproape 350 sau 360.000 de morți și dispăruți din armata ucraineană, a adăugat el. Unii generali de la Pentagon înaintează o cifră de 400.000 de soldați ucraineni și de mercenari morți și dispăruți.

IOAN  CULIDIUC

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07