STIRI PROASPETE PENTRU AMERICANI DE LA CNN/A3

bhxdhdhjj

„Țațooo, mooor! Adă sărurile!” Cică au mai găsit alea de la A3/CNN încă o dronă!? De fapt, ascunse cu meșteșug, printre niște căcăreze de oaie și putând fi lesne confundate cu măslinele de Tulcea, vreo două-trei piulițe și o bucată de tablă le-au sărit în ochi - nu se știe cum - jurnaliștilor profesioniști de la A3/CNN, care s-au repezit să le declare componente ale unei drone rusești. Or ști oamenii ce spun, deși pe tabla aia nu scrie nimic, nici în alfabetul chirilic, nici altfel. S-or fi dumirit în urma analizei făcute de redutabilii specialiști din sediul antenist că e o dronă rusească.

Unde a căzut?  De ce nu avem craterul detonării, ori de ce „drona” nu a stricat măcar peisajul - atent întreținut de o peisagistă tembelă, cu viziune ecologistă, neepilată nici pe (între) picioare, nici la subsuoară, - care nu vrea să intervină asupra vegetației pentru a nu strica ecosistemul? Astea sunt desigur, doar întrebări retorice. Bine, în peisaj mai erau și muștele alea mari care obișnuiesc să tragă la rahat, dar alea nu se știe dacă erau la fața locului atrase fiind de căcărezele inamicului, ori de rahatul dezbaterii și relatărilor de la tv.

Cred că și căcărezele de oaie sunt de fapt doar deghizate în căcăreze de țurcană. În fapt, ele sunt niște mici bombardele, niște arme de război, rezultat al intenselor cercetări în domeniul nanotehnologiei de război, menite a distruge iremediabil mirosul și gustul proștilor care le analizează scărmănând cu bățul în praful dintre ierburile gen „sula calului” sau „bășina porcului” , care cresc din abundență în zona atacată.

Concluzia e clară: suntem sub atac! Dar nu cred că al rușilor. Cred că suntem asaltați de prostia propagandiștilor! Să vină Iohannis să se îngrijoreze și să privească apoi cu atenție și preocupare problema. Breaking news!

P.S: Știți ce a spus gitanul când a auzit că americanii au făcut o bombă care costa un milion de dolari?! Doamne, poate o dă la noi în curte, că nu le-o mai dăm înapoi. O vindem la fier vechi!

GPGU  ORLANDO

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07