STIRI CENZURATE ÎN ROMÂNIA DEMOCRATICA

gdhfjjjn

Ieșit de la o întâlnire fulger cu Președintele Federației Ruse Vladimir Putin la Kremlin, liderul armatei cecene care luptă în Ucraina alături de armata rusă - Ramzan Ahmatovic Kadirov – a răspuns jurnaliștilor agenției ruse de știri TASS:

« Rusia „va înapoia” toate orașele cucerite în direcția Harkov; această retragere a fost forțată, am fost obligați să ieșim din strategia militară, dar acesta este și un plus. Nu înțeleg însă în profunzime, ce strategie a fost elaborată, dar președintele Putin m-a asigurat că totul este sub control.

Nu pot eu vorbi în numele Rusiei, dar eu, Ramzan Kadyrov, declar oficial că toate aceste orașe vor fi recucerite, oamenii noștri sunt deja acolo, special pregătiți pentru această muncă! Sunt  gata să plece alți 10.000 de luptători ceceni. Am înțeles că ucrainenii au pierdut peste 9.000 de oameni într-o săptămâna, iar armata Federației Ruse, sub 200 de luptători, iar acesta a fost unul dintre motivele retragerii strategice: limitarea pierderilor umane. Am înțeles că deja sunt implicate active în luptă, Brigăzi de rezervă NATO. Efectiv - din informațiile mele - din cei cca 800.000 de soldați ucraineni „puri”, implicați în luptă acolo, din 24 februarie și până în prezent, cca 660.000 au fost eliminați sau răniți și că acum 80-85% din efective, luptă brigăzi de rezervă NATO, sub steag fals.

Știu strategia Federației, dar nu v-o pot spune vouă. Eu comand doar cecenii mei și acționez cu ei conform ordinelor și permisiunilor președintelui Putin. Am cerut voia dânsului să mă lase să ajung la Odesa în maxim 40 de zile. Știu răspunsul, dar nu vi-l zic. Vă zic doar atât: cecenii nu au fost niciodată înfrânți în Ucraina, și nici nu s-au retras niciodată. Ei acționează doar la ordinele mele. Sunt acolo în Ucraina, undeva acum la 70.000 de luptători ceceni special antrenați în lupte de gherilă urbană și voi mai trimite încă 10.000 mâine, din trupele mele de elită. Avem nevoie doar de artilerie, un mic sprijin din spatele frontului. Vom ajunge la Odesa în viitorul apropiat! » a declarat azi liderul cecen Ramzan Ahmatovic Kadirov, la ieșirea de la o întâlnire fulger cu președintele Federației Ruse,Vladimir Putin, conform agenției de presă TASS, citată de tinmur.com

CIPRIAN  TOMA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?