Spalare de bani 479 MILIARDE de DOLARI

picture

Dedicație pentru #Rezist, Iohannis, Cioloș, Tăriceanu și toate partidele Neomarxiste în frunte cu PNL-USR-PMP-PLUS:
Când spun de Suprastatale că pozasunt cele mai corupte entități și vor să conducă Europa prin Statele Unite ale Europei, că ne-au distrus capitalul românesc cu sprijinul DNA și SRI, exact la asta mă refer! 
Aici vorbim de Spălare de bani de 479 MILIARDE de DOLARI din Rusia, făcută de Bănci din Austria și...Olanda (adică nesimțiții dracu’ care ne spun nouă că suntem corupți, cu ambasadorul frunte!; să-i vedem acum ce spun despre corupția lor, ‘ rai dracu! vă spun eu, nimic!) 
Și când te gândești că Șeful Raiffaisen România sărea într-un picior la manifestațiile #Rezist din Piața Victoriei, pe care le și sponsoriza, asta după ce-i dăduse lui Iohannis chiria pe case furate, îți vine să-i spui lui Tăriceanu, mare avocat al Băncilor și tuturor Suprastatalelor că 2% Taxă pe Lăcomie e mizilic! Și chiar este! 
Servește de’aici, domnule Tăriceanu, să nu stai la coadă! - GELU VIŞAN

 

5 comentarii scurte despre ce se va întâmpla chiar acumpoza

1. Sunt convins că Groningen, președintele Raiffeisen România, va ieși în această seară în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva faptului că banca pentru care lucrează a SPĂLAT BANI (un mizilic, doar câteva SUTE DE MILIARDE DE DOLARI). Groningen va folosi inclusiv lanterna telefonului inteligent pentru ca protestul să fie unul cu semnalizare.

2. Olandezul Timmermans va cere chiar azi sancționarea în regim de urgență a Olandei pentru SPĂLAREA DE BANI în valoare de 470 DE MILIARDE DE DOLARI practicată de BANCA OLANDEZĂ. Timmermans va promite că, dacă ajunge președintele Comisiei Europene, va solicita atât o Rezoluție împotriva Olandei, cât și activarea Articolului 7.

3. Președintele Iohannis își va cere scuze în fața națiunii pentru că a încasat SUTE DE MII DE EURO chirie de la Raiffeisen. El va admite public: "Trebuia să fi fost mai atent. Chiria încasată pentru casa pe care am obținut-o prin FALS ȘI UZ DE FALS nu ar fi trebuit să-mi fie plătită de o Bancă_Coruptă, ci de una #nepenală.

4. USR minus PLUS vor iniția o nouă campanie de purificare: #FărăBănciPenale.

5. 12 AMBASADE vor semna o scrisoare prin care vor condamna #CORUPȚIAastronomică a BĂNCII din OLANDA, țara cavalerului dreptății Frans Timmermans. - Liviu Plesoianu

 

PRĂBUȘIRE pe bursă pentru ING și Raiffeisen Bank, după acuzațiile de SPĂLARE DE BANI a 470 de miliarde de dolari din Rusia

Acţiunile a două bănci olandeze (ING şi ABN Amro) precum şi titlurile grupului pozabancar austriac Raiffeisen Bank International (RBI) au scăzut marţi, după ce în presă au apărut articole referitoare la implicarea acestor bănci într-o reţea de spălare de bani prin care au trecut miliarde de euro provenite din Rusia, transmite Reuters.

Articolul publicat de reţeaua internaţională de jurnalişti de investigaţie OCCRP, pe baza unor scurgeri de documente, arată că tranzacţii în valoare de peste 470 miliarde de dolari au fost trimise prin intermediul a 1,3 milioane transferuri bancare de la 233.000 de companii.

Citeste mai mult: Stiri pe Surse

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?