„SOUND OF FREEDOM” – UN FILM DIFUZAT CÂND SE SCUFUNDA TRANSOCEANICUL „AMERICA”

hdggh

De când am auzit de filmul Sound of Freedom, am avut un feeling că ceva nu este ceea ce pare! Si acum încep sa am certitudinea ca nici de aceasta data nu m-am înșelat !

Deși s-a lansat ca un film făcut înafara „sistemului”, pentru că  abordează subiectul traficului mondial cu copii, abundenta de interviuri ale autorilor i-au asigurat reclama necesara sa ajungă în „box office”, încasând numai în prima săptămână peste 200 milioane de parai!! Dar nu asta este ceea ce nu se potrivește în peisaj! Acest film face parte dintr-o operațiune extrem de complexă de „psy ops” - asta este convingerea mea acum . După ce a fost lansat, au început să apară așa zise „dezvăluiri” ale unor diferiți actori și actrițe care vorbesc despre fața ascunsă si sordidă a Hollywoodului, unde diferiți moguli și nume mari sunt asociați cu practici pedofile, sataniste, etc. Oprah Winfrey, Tom Hanks, Quincy Jones și alții sunt numiți ca fiind în legătură cu aceasta față ascunsă opiniei publice și pe Youtube sunt  deja mii de clipuri cu acest subiect.

Întrebarea firească, e asta: este posibil sa fie adevărat că multimiliardarii din Cetatea Viselor  sunt în realitate niște prădători psihopați care fac lucruri inimaginabile? Răspunsul meu este ca DA! Dar vine acum altă întrebare. Li se întâmplă ceva vreunuia dintre ei? Desigur ca nu, pentru ca au impunitate in fata legilor! Și atunci de ce apar acum toate aceste așa zise dezvăluiri? Răspunsul meu este pentru ca să se abată atenția prostimii de la alte lucruri mult mai importante!! America este pe marginea prăpastiei!!! Au atâtea probleme, ca 10 Putini daca ar avea la conducere, nu știu dacă ar putea să mai salveze corabia care e pe cale să se scufunde. Și ca pasagerii să nu bage de seamă dezastrul, iar orchestra cântă ultimul vals pe un Titanic găurit de sute de iceberguri! Hollywoodul a fost arma perfecta cu care imperiul american a cucerit lumea! Este folosit în continuare,  până în ultima clipă.

IONEL  IORDACHE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?