SOTII GABRIELA SI CORNELIU BÂRSAN - O TRAGEDIE MARCA DNA! CUTREMURATOR! ARISTOCRATII DREPTULUI FATA ÎN FATA CU CRIMINALII DNA!

picture

Mă uit cutremurat la interviul cu fosta Judecătoare la Înalta Curte de Casație și Justiție - Gabriela Bârsan - și soțul ei, unul dintre cei mai mari oameni de drept ai României din ultimele decenii, profesorul Corneliu Bârsan, fost Judecător al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, fost Decan al Facultății de Drept din București

Înscenarea DNA, de punere sub acuzare a judecătoarei, a avut o motivație clară:

1) Eliminarea din calitatea de judecător CEDO a lui Corneliu Bărsan;

2) Instituirea printre judecătorii Înaltei Curți a TERORII de către criminalii de la DNA, ei înșiși numai niște INSTRUMENTE ÎN MÂNA ALTORA;

3) GABRIELA BÂRSAN ÎȚI DEPUSESE CANDIDATURA ȘI DEVENEA INDISCUTABIL, PREȘEDINTELE ÎCCJ, IAR LIVIA STANCIU ȘI STĂPÂNII EI NU MAI PUTEAU PUNE MÂNA PE ÎNALTA CURTE!

După 8 ani de teroare, judecătoarea a fost achitată. Îmi amintesc gestul ultim al doamnei: după pronunțarea soluției definitive, Gabriela Bârsan a mers la Înalta Curte și a ieșit de pe ușile instanței supreme, pentru ultima dată, CU FRUNTEA SUS!

TEZĂ: ACEASTĂ CRIMĂ POLITICĂ NU SE PUTEA FACE DECÂT CU APROBAREA UNUI SINGUR OM, PREȘEDINTELE ROMÂNIEI DE ATUNCI, TRAIAN BĂSESCU!

Absolut nimeni nu putea da aprobarea sau ordinul de lichidare a celor doi MARI ROMÂNI! În orice stat din lume, chiar dacă există probe indiscutabile, în asemenea cazuri sunt informați în prealabil ȘEFII DE STAT!

Dincolo de orice discuții, mai presus chiar decât interesele oculte, a mai contat ceva: SOȚII BĂRSAN FAC PARTE DIN ARISTOCRAȚIA CULTURALĂ A ROMÂNIEI! Și acest lucru NU putea fi iertat de puterea samavolnică, bolșevică, instaurată la București. Trebuia să fie eliminați fără milă! De cine? De oameni de genul Kovesi, Onea și Portocală, cei care îi vor urâ până DUPĂ MORMÂNT pe oamenii superiori lor, ARISTOCRAȚII DREPTULUI. AU FĂCUT-O CU PLĂCERE, CU PASIUNE, ÎN ANII 50 I-AR FI ÎMPUȘCAT ÎN CAP CU PISTOLUL DE LA MICĂ DISTANȚĂ!

MULȚUMESC DOMNULE CORNELIU BĂRSAN, ȘI EU AM ÎNVĂȚAT DREPUL CIVIL DIN CURSURILE DUMNEAVOASTRĂ! VEȚI RÂMÂNE PENTRU MINE ȘI ZECILE DE GENERAȚII DE STUDENȚI AI DVS., PROFESORUL BÂRSAN, CU ZÂMBETUL DVS. ETERN!

AȚI DAT ASTĂZI ÎMPREUNĂ CU SOȚIA DVS. O ULTIMĂ LECȚIE POPORULUI ROMÂN!

Nu pot să închei fără să-l felicit pe avocatul și profesorul LIVIU POPESCU, care a avut un rol esențial în acest proces politic mizerabil. Eminentul avocat a avut contribuția hotărâtoare, I-A SALVAT PE CEI DOI MARI ROMÂNI! MAESTRE, TOATĂ DRAGOSTEA MEA!

poza  Aurelian Pavelescu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?