SOBOLANEALA

xhduyrfghy

Aha. A venit Comisia de la Veneția să ne certe că de ce am înființat Secția prin OUG. Doar că, ce să vedeți, Secția s-a înființat prin Lege, în Parlament. Ulterior, după adoptare în Parlament, control multiplu la CCR, reexaminări, proteste, tăvăleli și tot tacâmul haștagian, a venit Tudorel să dea un OUG să o operaționalizeze. Asta pentru că Secția de procurori a CSM șobolănea pe sub scaune și nu voia să o populeze cu omuleți... că, dacă vă vine să credeți, o structură de parchet fără procurori nu are niciun rol și nu poate funcționa...

Bine, a mai modificat el, dorelușul, niște articole bune ale lui Iordache, nu știu de ce, ceea ce nu mi-a convenit deloc... dar cred că voi trimite și eu o comisie (o voi numi Comisia de la Ferentari) să-i tragă pe toți ăștia la răspundere: ÎCCJ, Președintele țării, CSM, SIIJ, Parlament, Guvern, Asociații, Asociația de locatari a blocului lui Dragnia și Irina, Clubul de echitație Prichindelul de la Bragadiru, etc. Cum de ce? Că au fost niște corupți și hoți care au modificat niște articole fix pe placul haștag (le-am menționat eu atunci când am urlat, nu are sens să vă obosesc) care m-au enervat. Ce, eu nu am dreptul să mă indignez și să trimit comisii în control peste ei? Numai Macovei, Soros și compania?

Dar cică Iordache le-a zis: fraților, nu știți nimic, nu ați citit tot manualul, deci primiți nota 2 ... mai treceți la toamnă, la restanță, să vedem dacă ați înțeles ceva, în sfârșit. Bine, nu știu exact dacă le-a dat 2, 3 sau 4 ... cert e că vin la toamnă. Pe-ai mei să-i treci, frate, că altfel mă supăr !

PS - e clar, dacă nu am fi o țară de nebuni, ne-am distra unii cu alții foarte bine

PPS - Nu ne mai facem bine

Ingrid Mocanu

Featured

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags