SINDROMUL PETRE TUTEA - 2

jmgkfbgsdhj

Vă prezentăm mai jos câteva gânduri ale redactorului nostru Ciprian Toma – profesor doctor de Istorie. Este un exemplu tipic de român curat, care luptă din răsputeri pentru aflarea ADEVĂRULUI – oricare ar fi acesta – în ciuda avalanșei de indicații și prostii debitate spre el de oameni care se pretind intelectuali, doar pentru că pot naviga pe Facebook. Niciunul dintre toți aceștia care se trezesc dintr-o dată docți și superinstruiți nu sunt în stare să lege logic și pertinent - în câteva fraze articulate - un text care să poată sta în picioare în fața unui intelectual adevărat.  Ciprian Toma este (de)format prin lungi scotociri și documentări în căutarea Adevărului. Sunt o droaie de troli aflați în solda neonazismului globalist satanist, care face totul să eclipseze mințile limpezi, să le denigreze, să le demonetizeze, pentru a-și pierde credibilitatea în fața cititorilor.

 Lor li se îngrădește vizibilitatea, ba chiar li se modifică texte, pentru ca apoi să devină ținta unor așa zise dovezi de dărâmare a teoriei susținute! (N.r. „RECHIN DE BAHLUI”)

..................................................

Încă odată mă simt nevoit să intervin personal, dar promit că o sa o fac ultima dată!

  -1. Nu îmi mai dați link-uri de la presa noastră națională, indiferent cum se numește sau de unde vine. Eu NU MAI CITESC NIMIC, NU MAI CRED NIMIC și nici nu mă interesează niciun link de proveniență românească, atâta vreme cât rămânem colonia occidentalilor și americanilor!

Dacă vine de la ei și din presa aservită și plătită de ei, nimic nu este relevant sau adevărat!

-2. Dacă unii dintre dumneavoastră vreți să vă informați din altă parte înafară de mine și de ce scriu eu,  e alegerea dumneavoastră și pe mine asta nu mă deranjează cu nimic, nu vă oblig sa credeți ce postez eu, e alegerea dumneavoastră personală!! Dar nu mă obligați pe mine prin „publicități false” să mă informez eu, de unde unii dintre dumneavoastră ar dori sa o fac, pentru ca nu am sa o fac. Simplu si la obiect.

-3. Eu sunt un simplu om. Un istoric cu doctorat luat pe muncă și nu pe plagiat, fără niciun interes politic., Mă numesc TOMA CIPRIAN, postez totul Public și îmi asum responsabilitatea pentru tot ceea ce scriu și postez  despre situația din Ucraina; dacă mă credeți, e bine, dacă nu, la fel de bine, nimeni nu vă obligă cu nimic, dar vă rog, nu îmi indicați voi mie sursa de unde ar trebui, din punctul vostru de vedere, să mă informez eu, ca nu am sa o fac!

-4. Dacă vreodată aveți dovezi și argumente clare că eu va mint sau v-am mințit cu ceva în legătură cu situația din Ucraina, vă rog sa veniți cu dovezi și argumente clare în acest sens, nu cu povești subiective! Dacă nu puteți, lăsați-o așa....!!

-5. Dacă nu doriți să mă urmăriți, nu o faceți, iar dacă benevol o faceți, nu mă puneți în situații stânjenitoare să îmi consum timpul să răspund la orice întrebare care se află sub minimă cultura istorică!

-6. Mi-au închis 13 conturi, nu mă plătește nimeni să spun Adevărul, e propria alegere a mea să fac ceea ce mi-am propus să fac - din 2013 - adică sa susțin adevărul și numai adevărul, indiferent de repercursiuni! Daca gândești liber la fel ca mine, bine, dacă nu.....fiii ca ei, dar lasă-mă pe mine în pace. Nu suport prostia si nici n-am s-o suport vreodată și de asta nu îmi este frică sa îmi fac publice toate postările! Cine știe, cunoaște! Nu cer nimic altceva de la nimeni, înafară de Adevăr!

CIPRIAN TOMA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?