SEXATI SI CU BANII LUATI !

dsfdhjfgklgji

Câteva țări din lume nu permit imixtiuni străine pe teritoriul lor.

 SUA, nu a fost atacată în fapt niciodată de vreo armată străină. O să spuneți ba da, Pearl Harbour.  O să răspund că nu, ci acolo a fost provocare la invitație.

Canada, țară nouă, nu a fost atacată niciodată. Australia la fel. Noul Israel.

Rusia nu permite imixtiuni străine pe teritoriul său, deși a fost atacată la greu, de turci, francezi, Hitler și acum NATO, prin Ucraina. Acum NATO atacă Rusia indirect, dar nu îndrăznește să-i calce teritoriul. Napoleon și Hitler au călcat binișor teritoriul Rusiei, dar fără un rezultat final. Rusia a fost totuși cucerită indirect de către evrei, care au instalat comunismul prin Lenin acolo. Un comunism feroce, care s-a extins rapid în lume și a amenințat chiar și SUA. Oricum  nu și-a atins ținta de a pune mâna pe resursele Rusiei și a devenit enclavă deosebit de periculoasă de altceva decât a fost scopul inițial. Apoi a venit Hitler să globalizeze resursele Rusiei și rezultatul a fost extinderea comunismului feroce în jumătate de Europa și în multe țări din America centrală și de sud și crearea marelui comunism asiatic.

Au venit anii 90 și șervețelul pe care s-a scris Tratatul de la Yalta, a fost ars și părea că vine democrația, dreptatea socială capitalistă, bunăstarea și în țările pe care agentul globalist Hitler le-a băgat prin războiul lui contra Rusiei. Numai că fostele țări comuniste, majoritatea, cum este și România, au avut servicii secrete trădătoare, aceleași care l-au trădat pe Ceaușescu, ce au susținut politicieni șantajabili, au trădat, sabotat economia românească și au distrus-o și vândut-o pe nimic și iată-ne băgați în prag de război cu Rusia prin politica noastră externă și internă dâmbovițeană varză de Bruxelles, faliți, cu resursele vândute și exploatate de străini, fără păduri, fără autostrăzi, fără cale ferată, fără irigații, fără educație, fără natalitate, fără cetățeni (emigrată clasa muncitoare și intelectuală). Acum, de proști ce suntem și fără arme date ucrainenilor, să ne bată la cur cu ele când le va da ordin Putin.

Rusia, țară cu industrie, rezerve nedate străinilor, armată neredusă ca să intre în NATO, este întreagă și nimeni nu îndrăznește să intre peste ei. Dimpotrivă, a intrat peste cei care persecută, ucid, nesocotesc etnicii ruși din teritoriile rusești date Ucrainei de președinți ruși de etnie ucraineană, darnici țării lor Ucraina și cu teritorii românești, maghiare, poloneze și de la toate țările din jurul Ucrainei. Rusia are conducători patrioți, serviciu secret patriot, președinte patriot, armată patriotă, nu căcănari care în decembrie 1989 și-au trădat țara, președintele, poporul și apoi au făcut cârdășie cu globaliștii și cu oricine ca să trădeze, vândă, distrugă, Țara.

 Azi, cu țara terminată economic, demografic, dată pe mâna străinilor, bagă România în război cu Rusia pentru interesele noii ordini, ale fiului lui Biden în Ucraina și ca să facem din Ucraina un berbec de atacare a Rusiei, să distrugem complet și Ucraina și Rusia ca să nu mai rămână nimic necontrolat sau epuizat, scurmat și folosit de Rotschild și gloaba lui Noua Ordine!

ADRIAN  CACOVEAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?