SECRETUL DIANEI

jndhdjhjj

Știți ce îmi place mie în mod deosebit la Diana Șoșoacă?

Am făcut parte în trecut din PMP și PSD și am cunoscut oameni de tot felul.. si buni și răi... și deștepți, și mai puțin deștepți... experiențe...

Ceea ce nu am întâlnit nicăieri a fost genul acela de om care are curajul nu numai să gândească, ci si să își susțină punctul de vedere - indiferent dacă va fi judecat și pus la zid.

În niciun partid nu am întâlnit genul de om care - deși  cunoscând ADEVARUL - a preferat sa tacă pentru a „da bine” si a nu deranja, în loc sa îl strige în patru zări pentru a mobiliza lumea.

De fapt așa mi se spunea și mie... „ai dreptate dar mai bine taci că tot la ei vei ajunge”.

Știți de câte ori mi s-a spus „nu vezi ca oamenii îs proști? Ce te mai zbați atât? Nu se merita și îți faci și dusmani”.... ohooo... de  câte ori...

În fine...

Nu am văzut genul acela de om tranșant care a înțeles că prima cale spre a ne face bine este sa recunoaștem greșelile, sa ni le asumam și să ne confruntăm cu ele spre rezolvare.

Degeaba gândești dacă nu dai voce gândurilor tale să fie auzite și dacă nu treci la acțiune.

Asta mi-a plăcut mie la Șoșoaca. E omul care are curajul confruntării. Este exact ceea ce vreau eu să vad de la un politician.

Gălăgioasă? O, daaaa.... dar nu îndeajuns de gălăgioasă pentru câte rele ni s-au făcut în acești 34 de ani, la câte nedreptăți am fost supuși, la câte hoții și minciuni!

Părerea mea e că Șoșoacă este muuult prea diplomată în comparație cu ce ar merita unii. Tu ce părere ai?

ELENA  DIDILA

Featured

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <

BULIBASA PENTRU IASI

La locale, ieșenii nu au pe cine vota!

Zi de zi, pe str. Stejar sunt parcate în același loc niște mașini  particulare. În dreptul aceleiași case. O fi firmă, o fi loc de randevu, nu se știe exact.

Mihail Moldoveanu Tue, 05/21/2024 - 14:56
TARA FAGADUINTEI

Primesc pe privat un mesaj de la o prietenă de Facebook, prin care îmi spune că altă amică a ei i-a dezvăluit din surse apropiate  de la granguri din Poliție și Servicii că au în prezent o frenezie soră cu nebunia ca să-și pregătească o iminentă „evada

Gabriel Mihaila Sat, 05/18/2024 - 06:49

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

MAXIMA RUSINE

Sunt cât se poate de sincer cu voi.

M-am apucat să scriu acest articol cuprins de maximă indignare, ură și rușine în fața românilor .

Mihail Moldoveanu Sat, 04/20/2024 - 10:23
VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26
SIMILARII LUI SIMIRAD

Când mă gândesc la faptul că există în prezent în Iași – cu drept de vot – Cetățeni tineri care nu au prins „primele alegeri libere”  din 1992 organizate de FSN, parcă mă apucă un fior pe șira spinării...

Gabriel Mihaila Sat, 04/06/2024 - 13:43
TEHNOCRATI MEDICALI

Dezbatere „servită”, cu dedicație, la BZI. Nu se cunosc sponsorii darului cu fundă roșie, dar aceia dintre noi cu puțină tăbăceală la creierul mic și stingher, au mirosit adresa.

Gabi Mihaila Thu, 04/04/2024 - 12:57

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?