SE VEDE RAPANUL PE JEGURI!

jdjdghdfg

Măi cetățeni și „dragi românii” lu’ ăla care vă sfătuia cum să vă spălați pe mâini... eu atâtea curve care să se apuce de pioase și exemplare mătănii în văzul lumii, fără nicio grijă că se fac de cacao, și încă de-un cacao lipicios și extins (ce? nu știați despre „cacao” că e substantiv masculin? ei, vă spun eu că este, nu vă mai obosiți să căutați în DEX...) demult n-am văzut!

Păi, să-i vedeți fața multilateral dezvoltată a lui Marius Pieleanu când spunea că a fost înșelat de știință și că el n-a înțeles că vaccinul nu-l protejează de fel și a băgat riguros trei vacs-uri într-însul („băiete, încă unu’, și mă duc!”) și-ar mai fi băgat, dacă nu  făcea un COVID ca la carte, varianta lungă, cu care zice c-o trage de-o lună...

Sau să vedeți fața durduleană și mut-expresivă a lui Chireac Bogdan, cel care tuna până mai ieri că să ne vacs... și să ne vacs... deoarece altfel ne ia mama dracului, de proști și inculți ce suntem și nu înțelegem medicina... Dânsul e jurnalist, știți, da? Păi, dacă până la noi informațiile veneau, așa cum veneau ele,  chinuite și cenzurate la maximum, oare credeți că dânsul nu le vedea înaintea noastră? Și-atunci de ce înghițea cacao (substantiv masculin, ați reținut...) cu nemiluita la ANTENA 3, la ROMÂNIA TV și pe unde mai apuca să deschidă gura? Dar, iată ceva interesant... am aflat de la prietenul lui mai prostovan, Pieleanu, că Bogdănel al nostru, precaut, s-a oprit la două doze... sunt sigură însă că, deși s-a oprit, cu un deget în gură, întrebându-se dacă „nu cumva?”... nouă ne recomanda în continuare să nu ezităm și să ne încolonăm către booster!

Și să vedeți acum poza cu Duoamna Ursula și CEO-ul de la Pfizer,hsgdfgsfde-o știam cu toții de pe NET, din noiembrie, anul trecut, cum a apărut ea ca breichingniuzul ucigaș  la ANTENA 3! Și cum se lăfăiau ieri, pe ecran,  la același post de televiziune, banii care s-au vânturat în uriașa afacere a vaccinurilor! Păi cum, măi băieți, până mai acum vreo două săptămâni reporterii voștri de teren îi împungeau cu sula microfoanelor în coaste pe guvernanți întrebându-i când bagă și la noi „PRODUSUL” VERDE, pentru tot poporul muncitor, fără de care nu se mai poate, că de! europeni suntem, și dacă plouă la Viena,  ne tuflim și noi un coif din plastic pe țeastă! Asta  ca să nu mai poată intra omul în fabrică fără patalama scanată...  și acum ziceți că toată treaba cam pute și că Ursula a cumpărat „elixirul tinereții” la suprapreț, elixir care, nu-i așa? „e sigur și eficient”, după cum afirmă reclamele care curg în continuare la RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI și că treaba cu supraprețul a constatat-o tocmai Boiko Borisov, premierul troglodiților ălora de bulgari care nu se prea vaccinează? Interesant este că știrea a apărut în ACTIVE NEWS pe 19 iulie 2021:

„În fruntea Comisiei Europene, Ursula von der Leyen pare că nu și-a uitat năravurile. Pe 20 mai 2021, ea a semnat un al treilea contract cu companiile farmaceutice BionTech și Pfizer, pentru achiziționarea altor 1,8 miliarde de doze de vaccin, între sfârșitul lui 2021 și sfârșitul lui 2023. Prețul negociat pe doză este de 19,5 euro. Dezvăluirea a fost făcută de premierul bulgar Boiko Borisov, în condițiile în care Von der Leyen și echipa sa au evitat să dea publicității valoarea contractului.”

Să nu fi aflat jurnaliștii „dă top” de la ANTENE, din vara anului trecut și până acum, nimic, dar nimic? N-aș prea crede...

În acest timp, să ne aducem aminte cu duioșie, noi eram numiți „idioții Europei” pentru că... și pentru că... și, desigur, pentru că suntem ortodocsi, cum bine a remarcat și distinsa analistă Alina Mungiu Pippidi:jdhdgfg

„Procentul de populaţie de religie ortodoxă explică un sfert din morţi, e cel mai puternic determinant, şi cel mai robust, chiar când modelul statistic include controale pentru educaţie, cheltuiala pe cap de locuitor pentru sănătate, vaccinare. Asta înseamnă că şansele sunt mult mai mari să mori de COVID dacă trăieşti într-o asemenea ţară faţă de una protestantă sau islamică, pe eşantionul meu. Rata de vaccinare explică o cincime din morţi, dar ar trebui să fac un model separat să explic rata de vaccinare, pentru că la cât de puternică e puterea explicativă a ortodoxiei, bănuiesc că acţionează şi direct şi prin rata de vaccinare asupra morţilor.” ( ROMÂNIA CURATĂ, 31 ianuarie 2022)

V-am spus toate acestea deoarece de-acum eu aștept să se lepede, indignați, următorii: Val Vâlcu... Octavian Jurma... Răzvan Cherecheș... Sorin Paveliu... și lista e deschisă.

În Italia, un profesor s-a sinucis din pricina blestematului CERTIFICAT VERDE, în absența căruia și-a pierdut locul de muncă. La fel și o asistentă medicală. În Australia, din pricina restricțiilor draconice, un bărbat și-a dat foc. Dar de ce au procedat așa acești oameni? Crede cineva că din pricină că se temeau de efectele înțepăturii? Adică, nu s-au temut de moarte dar s-au temut de consecințele posibile ale procedurii medicale? Sau, poate, rațiunile lor au fost mai înalte de-atât?

„...la  2 martie 1989, pe pârtia de schi «Bradul» din Poiana Braşov, Liviu Cornel Babeş, maistru la Fabrica de Prefabricate, a protestat tragic faţă de regimul comunist. În acea zi, el a recurs la un gest dramatic, dându-şi foc. Îşi procurase din timp o canistră de benzină şi, în semn de protest pentru măsurile represive ale regimului faţă de muncitorii braşoveni (15 no¬iembrie 1987), s-a autoincendiat.

Liviu Corneliu Babeş a fost comparat cu studentul Jan Palach, care şi-a dat foc, în anul 1969, în piaţa Wenceslas din Praga, în semn de protest faţă de invadarea Cehoslovaciei de către trupele sovietice în anul 1968.” (MIȘCAREA DE REZISTENȚĂ, 2 martie 2020)

În fotografie se constată o acuplare reușită între Comisia Europeană și Pfizer. Fiecare a știut ce și unde să bage.

.....................................................................

P.S. „Johnson & Johnson a închis discret, la sfârşitul anului trecut, singura fabrică care producea loturi utilizabile ale vaccinului său COVID-19, a relatat New York Times, citând persoane familiare cu decizia. Oprirea este temporară, fiind de aşteptat ca fabrica din Leiden să înceapă din nou să producă vaccinul după câteva luni (!!!, n.n.). Compania nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii.” (ALEPH NEWS. ro, 9 februarie 2022)

Oh, ce tristețe planetară!

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?