SE ÎNFIINTEAZA PNL IASI – ORG. DE PENITENCIAR!

dhdgfgf

Buăăiii! O știre de ultim moment vine ca o adiere de vânt călduț de primăvară timpurie care mângâie cu suflarea sa, puful mâțișorilor proaspăt înmuguriți prin sălcii!

Cică Murmurel Cozmanciuciu (adicălea oficial în actele de urmărire penală din dosarul DNA – Mugur Cozmanciuc) este trimis în judecata de apoi după ce a făcut trafic de influență contra șpagă 500000 de lei pe lângă fratele său de cruce Costeluș Alexe, cu care a copilărit și s-a format ca mare escroc, împreună cu Cristian Adomniței, sub pulpana peticită a profesorului lor de artilerie grea, Relu Fenechiu.

Pentru cei care au uitat, Murmurel a făcut parte până acum vo 7-8 ani, din Organizația Iași a PNL, renumita Filială care a dat sub mâna lui Relu o droaie de miniștri cu probleme penale în guvernarea liberală a lui Tăriceanu din anii2004-2007.

Ei bine, acești foști puștani cu caș la gură pe atunci, erau mereu printre picioarele lui Guru Relu și se băteau de la țurloi. Dar și votau! Votau tot ceea ce li se cerea, iar Relu era pe cai mari și îl durea la portbagaj de lumea proastă din jurul lui...

Ghinion! Era unul ca mine care se certa cu ei prin ședințe și le spunea că vor ajunge rău, iar Relu va fi șutuit în buci și va fi fugărit cu nădragii ținuți cu mâna și desculț la bariera de la Lețcani, dar ei se făceau că nu aude!

Iote că, încetul cu încetul, cum se fabrică oțetul, prorocirea mi s-a adeverit, iar din vechea gașcă a început să se adune și să se formeze în ilegalitate o organizație cu regim închis prin penitenciarele patriei.

Este drept, că nu pentru lucruri mari și importante, cum ar fi tunurile cât cele de la Navarone pe care le-au dat împreună acești tâlhari cu gulere albe la cămeșă, că atunci ar fi trebuit să intre cu ei și marii bandiți din DNA, Poliție și SRI, cei care au stat de șase și au luat șpăgăul cu două mânuri făcute căuș!

Nu, s-a lăsat o țâră să se aștearnă praful pe dobă și alți colegi de-ai șpăgarilor care au ținut tira, au făcut că se fac că se face dreptate. Adică i-au strâns la cușcă pentru niște găinării pe vulpișorii care au halit găinile grase!

Murmurel Cozmanciuciu a fost prin anii de glorie 2004-2006 – când Relu Pușcărelu ținea laba murdară pe sub masă cu Gigi Sulă Tare (acu moale) Nichita și făceau parandărătul la devalizarea Iașului – mare Dereftor Comersant, la defunctul prin lichidare, CET Iași.

Relu l-a pus împreună cu rivalul său politic Gigi, Director Adjunct Comercial pe Murmurel. un tun care a tras salve imense cu cărbune rusesc și mai apoi cu o privatizare „franțuzească”... Murmurel a fost om de bază și el a fost robinetul lui Relu la afacere. Apoi, după ce la Iași mirosea puternic a cărbune cu  damf de fecale, Cozmanciuciu s-a ușchit împins de Relu la Chiatra Germanului, să „reorganizeze” el organizația, că acolo era fief PDL unde Pinalti făcea legea și PNL juca numai „mână moartă”.

Băietu, băiet, cu stofă și oseminte de curvă, s-a învățat iute cu aer curat și munți de lovele, aflați prin preajmă. Din când în când, mai venea săptămânal la Iași de unde lua el lumină de la frățiorii săi de cruce  Costeluș Cățel de Pluș – pechinezul lui Relu și ulterior al locotenentului său Adormiței. Anii au trecut în zbor și Costel – ține-mă că mor! – a ajuns ministru plin, la aer și păduri....

Păi dar asta e foarte simplu! Murmurel a scos smartul mai deștept ca el din buzunarul de la spate al slipului și a dat un telefon scurt frățiorului, că are un „pretin” care se vrea la păduri și din asta decartează grup 500000 ron! Bine, probabil că suma era dublă, dar Murmurel și-a luat din țeavă o juma din afacere, că frate-frate, dar funcția e pe bani!

Desigur, că SRI era cu căștile pe urechi pe toți guvernanții, pentru documentare, că nu se știe niciodată când se întoarce roata, iar Murmurel a căzut messa la interceptarea lui Costeluș... Ei, nu a fost chiar exact așa, dar pe aproape, tot a fost...

Deci: ce avem noi aici? Păi avem așa: Relu Fenechiu, Cristian Adomniței, Costel Alexe, Mugur Cozmanciuc, a mai fos Mihail Vlasov, ginerele său - fost ministru de interne - Cristian David, a fost pișpilică ăla de la Justiție - Tudor Chiuariu... Oare se adaugă curând și pupilul generalissimului Simion - Marius Bodea - fost director la Aeroport când a predat șpăgile de peste un milion de euro? Cine știe, dar cinstit ar fi să se alăture noii Organizații clandestine!

Ia uite de ce m-am ejectat eu în 2013 din PNL unde am stat 23 de ani! Că mi-a fost silă de leprele care mă înconjurau și am intuit că viitorul NU sună bine!

Murmurel, CET-ul l-ați cam ras, acu, când vii la pușcărie cine o să te mai încălzească? Pe blănița lui Costeluș nu te baza, că e mică, e de pekinez năpârlit!

GABRIEL MIHAILA

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiIufu024HvAhXH2qQKHbiOAGgQFjACegQIBBAD&url=https%3A%2F%2Fwww.g4media.ro%2Fpresedintele-pnl-neamt-mugur-cozmanciuc-a-fost-trimis-in-judecata-de-dna-pentru-trafic-de-influenta.html&usg=AOvVaw1uEt9bVDAMs-Zlx_Z6XoGD

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?