Se-curistii sunt prosti, actiunile lor sunt distrugatoare

picture

Frankenstein Corupția Ucide” (Klauss Werner Iohannis) 

V-am spus de nenumărate ori că Securiștii sunt proști, dar acțiunile lor sunt distrugătoare. 

Totul a început la “Colectiv”, atunci când Iohannis, la ordinul SRI, a creat Monstrul. Acum Monstrul ii înghite pe toți, și țipă ca din gură de șarpe că-i mănâncă. 
Iohannis a primit ordin să canalizeze durerea teribilă a unei națiuni care-și vedea tinerii Arși de Vii, înspre Lupta Anticorupție și PSD. 

Cât puteai fi de prost ca Politician să crezi că tu vei fi beneficiarul acestei URI?
Spuneam atunci că dacă nu îl opresc pe nenorocit, România se va prăbuși în URA(!!) propriilor cetățeni. Am acuzat imediat că focul a fost pus de Securitate pentru a scoate PSD de la Guvernare. Martore îmi sunt aparițiile publice și zecile de postări. 

USR-PLUS-Cioloș-Kovesi sunt Creația lui Iohannis-Helvigh și găștii lor de proști în frunte cu Dâncu, Maior, Gușă, Rareș Bogdan și câți se mai cred deștepți. Am strigat, am scris, m-am dus de trei ori pe zi la TV pentru a le spune că prin cultivarea URII aruncă România în aer și vor crea un Monstru!
Atunci a apărut USR, creat chiar de ei, și a luat un procent enorm în 2016. 

In loc să se oprească, Securiștii și Politicienii-Securiști, încurajați de niște tâmpiți din media, unii care-și spun consultanți politici, au continuat: Au continuat crearea Monstrului 
În 2017 au scos oamenii în stradă, Marele Prost și-a pus Geaca Roșie și a continuat să cultive URA în toată Societatea! Am fost primul care l-am acuzat atunci de Lovitură de Stat, am strigat, m-am revoltat, dar au ieșit iar Politicienii, Securiștii și Analiștii lu’ pește și au continuat. 

Mi-aduc aminte cum explica atunci doct Traian Băsescu, altul cu “capul mare, care le știe pe toate”, că sunt unii care visează Lovituri de Stat. 
Am încercat să vorbesc cu cei care aveau influență la Iohannis și la Helvigh să se oprească, pentru că vor crea un Monstru care-i va devora pe toți! Nici nu au vrut să audă! Inclusiv partidul lui Traian Băsescu, al cărui membru eram, l-a scos la înaintare pe Turcescu și Tomac și au dat năvală-n Piață să urle ca apucații! M-am dus la Partid să le spun că nu fac altceva decât să creeze un Monstru, Ura îi va devora și pe ei, dar n-aveai cu cine. Până la urmă mi-am dat demisia din funcții, după care m-au dat ei afară că nu mă opream din a atrage atenția public asupra Monstrului pe care-l Creează toți.

Proștii de Helvigh și Iohannis nu s-au oprit
Au continuat cultivarea URII în Societate, au scos și PNL-ul în stradă, PMP-ul a ieșit și el, și au făcut campanie USR-ului cu care s-au luat de braț. S-au suit pe Parlament, Orban sărea ca Proasta-n târg în mijlocul Pieței ( ăsta măcar e bou, nu ai ce să ceri de la el) , au aprins lumânări, fără să știe că sunt pentru mormântul lor politic, au cultivat și mai multă URĂ în societate! 
Au mers atât de departe încât au vrut să reediteze Colectivul pe 10 August 2018. După ce i-am deconspirat, a fost ultima zi când mi-au permis să apar la televizor. Au atacat inclusiv Jandarmeria, au construit un întreg scenariu, până la a forța B1 să spună că “ Sunt Doi Manifestanți morți în Piață”, au vrut să omoare o femeie Jandarm, tot-tot le-o ieși de-un mort!!!!!!
Niște Nenorociți!!!!!
Toate astea pentru a da din nou PSD-ul jos de la Guvernare! Au mai pus trei copci pe Frankeinstein
Acum Monstrul Urii Creat de ei, USR- PLUS, cu un picior târâș Pro-România, partide prin excelență Securiste, s-a făcut Mare și-i va devora. 
Au început să plângă că “ vreau la mama!” și l-au trimis pe Rareș Bogdan la PNL, doar-doar o parte din Ura pe care au creat-o o vor canaliza în voturi pozitive pentru ei. O altă Prostie Monumentală! 
În loc să încerci să-l îmblânzești, trebuie să te iei cu monstrul de gât. Dar ei nu mai pot, pentru că este copilul lor; se roagă în genunchi de el să le dea și lor vreo două voturi. Aseară, Gușă mai avea puțin și plângea în direct, că îi mânâncă monstrul!
Da, îi va mânca! 

USR-PLUS-Cioloș-Kovesi va sări la gâtul celor care l-au creat. Își merită soarta. Nu am nici cea mai mică compasiune pentru ei, așa cum o manifesta aseară Sebastian Ghiță și Andronic, iar Hoandră ne explica revoltat cum e cu Neomarxiștii ( Creați chiar de ei!!!) despre care eu vorbesc din 2014!!!!
Să se canibalizeze între ei până-i va lua Dracu! 
Pentru că Statul Paralel, cu Iohannis, PNL, Helvigh, Rareș Bogdan, Gușă, Dâncu și câți or mai fi l-au creat pe Frankeistein
Iar acum Frankeinstein îi va mânca!

poza  Gelu Visan

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?