SE AUDE TÂRÂIALA REPTILELOR !

jdjuuyty

Viorica Dăncilă: ”Singura mea comandă este de la PSD, de la forurile statutare.” Am văzut, fetiță! Cum a votat CEX - ul PSD ceva, cum și tu și Tu-Dorel ați făcut 3,14x2 pe votul lor. Adica ππ!

Problema pesedeilor este că ei nu înțeleg și nu vor să înțeleagă cum funcționează Sistemul. El analizează ce este mai bun pentru el, pentru Sistem... în prezent Klaus și opoziția.

Apoi începe demonizarea adversarilor: arma principală este dosarul penal. Președintele numește procurorii, are nevoie de ministrul justiției. A avut-o pe Prună, acum e Ana.

Lupta LOR cu PSD e simplă: devine cineva incomod, primește dosar. Urcă cineva în fruntea PSD, devine ”corupt”... pentru orice. Cel ce va candida acum la președinție din partea PSD va fi al Sistemului sau va deveni ”corupt”.

Iar pe Dragnea atât l-a dus capul... să meargă ca fraierul la pușcărie, în loc să remedieze asta. Legislația imprecisă și securistoidă este principala cauză a acestei situații, care convine majorității magistraților, cei ce își doresc doar propria imunitate, la schimb cu ”paradeala” (nu toți, sunt și magistrați ca niște magistrați în această țară, chiar și procurori).

INGRID MOCANU                                                                                                                                    

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?