SCOBY-DOO PENTRU NOII NASCUTI

fhfhhgh

Mare mister în jurul vizitei anunțate inopinat al profesorului național de fizică submersibilă care sălășuiește în triunghiul București – Sibiu – munții Sureanu. Ieri, într-o mare taină de care a aflat doar presa în ultim moment, Werny a venit la Patriarhie, la o întâlnire pentru Cina cea de Taină, cu PF Daniel.

Lătrăii de la ProTv care au reușit să filmeze secvențe cu telefonul mobil din dotare scena sosirii Omului de Tinichea, a speculat mai multe supoziții, printre care și aceea că Săsanis a cerut categoric  Capului BOR să schimbe Legea Scufundării scrisă de Arhimede, iar noii născuți ortodocși ce au vârsta sub 18 ani, să nu mai fie inițiați să înoate sub apă. Adică mai pe românește, să se schimbe printr-o moțiune de cenzură a BOR, articolul ce prevede scufundarea noului născut în cristelnița adâncă ce este acum în dotare și înlocuirea acesteia cu un lighenaș în care mutter frământă aluatul de strudell...

Pot face excepție de la această nouă prevedere, doar pruncii dotați cu costum de scafandru, aceia care au urmat cursuri de înot subacvatic cu profesori autorizați de Ministerul Tineretului și Sporturilor, sau copiii născuți într-o zodie de apă. Nimeni altcineva – după presupunerile celor de la ProTv – nu va putea schimba ceremonia de botez, sub sancțiunea noii Legi scooby-doo, care va intra în regim de urgență spre dezbatere, în Parlament.

O altă supoziție plauzibilă a hienelor #rezistente de la ProTv ar fi aceea că Săsanis a mers expre la PF Părinte pentru ca acesta să se hotărască să dea un Pricaz tuturor subalternilor, ca ei să predice la orice slujbă duminicală  o pledoarie pentru vaccinarea prin voia lui Dumnezeu a prostimii, oilor Domnului, cu elixirul otrăvit al vieții de apoi fabricat în fabrica lui Sarsailă și Scaraoțchi, al căror emisar a fost însuși Președintele. Vom vedea...

Și în fine, alte guri sparte ne vorbesc pe șoptite că Patriarhul BOR ar fi suferind de o boală necruțătoare ce a dobândit-o din seninul cerului, imediat după ce l-a înfruntat pe trimisul lui Sarsailă în România, cu ocazia referendumului asupra familiei tradiționale... Se vorbește prin pronaos, că PF Daniel suferă amarnic cu picioarele, care sunt infectate și acuză dureri cumplite ce sunt anihilate doar cu morfină, iar dumnealui nu mai poate sta în picioare să țină slujbele.

Indiferent ce or fi vorbit cei doi, este clar că de astă dată Mahomed și-a călcat pe orgoliul său de domnișoară neprihănită - făcută poștă de Regimentul de Gardă - și a venit la Munte, fără schiuri.

V-am mai spus doar, să fiți foarte atenți la viperele astea de la ProTv, că se folosesc de emisiunile lor cu audiență, care vă atrag, pentru a vă inocula și doza de otravă zilnică prin glasul Andreei Esca, sau a ciracilor ei vorbitori cu virgulă după fiecare cuvânt!

GABRIEL MIHAILA

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?