S-A SCULAT LIVIU ANTONESEI! C(L)OSETTE CHICHIRAU I-A DAT VIAGRA...

gsgfff

Bună ziua tovarăși!

S-a sculat pe neașteptate marele profesor universitar, revoluționar. disident, poet, filozof, eseist, jurnalist, etc LIVIU ANTONESEI.

El este printre primii intelectuali ieșeni din mediul universitar despre care am scris imediat după anul 2000, că din anticomuniștii cei mai înverșunați, luptători cu gura și cu intelectul împotriva comunismului reprezentat de Nicolae Ceaușescu și de RUȘI(ne) bă Liviu!, Societatea Deschisă de Soros, a pompat hârtii verzi masiv în ei, pentru ca la rândul lor să educe studenții ai căror profesori erau, să devină fervenți susținători ai sorosismului și al globalismului mondial, al neomarxismului aducător de „bunăstare” globală.

Studenții îndoctrinați de Liviu Antonesei și de ciracii săi în ale universității - care au devenit iute asistenți universitari, lectori, șefi de lucrări, sau chiar profesori - au îmbolnăvit o generație întreagă cu capul, iar aceștia, ajunși defecți la maturitate, au devenit membrii și susținătorii USR-PLUS de azi, neomarxiștii care vor să înlăture „comunismul” social-democrat, ba chiar și liberalismul și să instaureze ei pe tot globul pământesc un regim cu o politică neomarxistă, amestecată cu fascism și manifestări staliniste.

Adică mai pe scurt, o dictatură mondială cu reprezentanți în actualele țări, care să conducă malefic și cu spectrul groazei, o populație din ce în ce mai îndobitocită și mai îndepărtată de la educație și sistemul de sănătate publică, care este dirijată de acești „intelectuali rasați”.

Eu – și alți câțiva ieșeni patrioți cu adevărat – am scris și am strigat chiar de pe atunci la acești germeni ai unei viitoare forțe care vor de fapt pieirea unei mari părți a omenirii și preluarea conducerii globale, în forță, a ceea ce rămâne în picioare. Nu știam noi atunci de puterea Grupului de la Davos, a găștii de miliardari malefici ca Soros, Bill Gates, Rotschild, Rockfeller, etc.

Știam doar că există și că lucrează împotriva țărilor europene, le intuiserăm metodele, pe o parte din adepții lor care începuseră să se manifeste și de asta am acționat deschis, spre deosebire de presă, care a pactizat imediat cu trădătorii după o infuzie ticăloasă de capital mascat cu care a fost cumpărată.

Gândiți-vă doar la un lucru simplu: de Liviu Antonesei ați auzit mult vorbindu-se imediat după 1990 și era prezentat ca un adevărat erou dizident ce s-a opus regimului Ceaușescu aici, la Iași, alături de alți intelectuali cum ar fi fost Dan Petrescu, Cassian Maria Luca, Nichita Danilov. La București, desigur, Mircea Dinescu.

Azi știm și este evident deja, că UNII  au fost racolați și momiți cu bani și privilegii să devină valeții de casă ai Societății Deschise de Soros și în Româna, iar Liviu Antonesei, este la Iași cap de listă.

Nu doresc sub nici o formă să diminuez cumva adevărata și evidenta mărime a culturii și intelectualității lui Liviu Antonesei, ba chiar aș spune și a unei anumite moralități pe care a avut-o atunci când s-a retras din politica de vitrină ce l-a adus la un moment dat pe scaunul de „tătuc” al funcției de Președinte al Consiliului Județean Iași, poate asta i-a asigurat libertatea, dar ceea ce a urmat a fost o și mai mare implicare politică, asumându-și de fapt rolul mai bănos și mai sigur al creării și instruirii viitorilor soldați în armata de mercenari a lui George Soros.

Asta este politică de prohab, politică ascunsă văzului public, politică de șulfă, așa cum șulfe sunt toți acești „tineri” intelectuali noi, ajunși acum la maturitate, formați și îndoctrinați perfid de oamenii lui Soros și care n-au clipit nicio fracțiune de secundă să șteargă din mintea lor orice legătură ar avea-o cu rudele lor și mai ales cu Țara în care s-au născut și să devină soldații mercenari ai unor străini care vor de fapt pieirea granițelor și amestecarea raselor, apariția unor populații fără rădăcini și fără vreo apartenență religioasă...

Acești „intelectuali rasați” – oamenii de tip nou, cvasi robotizați, atei cipați și programați de Bill Gates, au format partidul „antisistem” USR, căruia Noua Securitate, ca să îi poată controla, i-au adăugat și PLUS, care este o Unitate denumită cu litere, în loc de cifre.

Ei bine, acești tineri când au intrat pentru prima oară în Parlament având aproape 8% din sufragiile alegătorilor cu drept de vot, s-au comportat GOLĂNEȘTE, ca o gașcă de derbedei cu educația dobândită în ghetourile rețelelor de socializare, iar astăzi, LA AL DOILEA MANDAT, deja se comportă ca niște veterani în politică, făcând abstracție de antecedentele memorate de public de derbedei fără scrupule.

Accederea partidului AUR  în Parlamentul României într-un procent de doar 10%, dar care deja a ajuns după niște sondaje ținute secrete la 15%, a băgat pur și simplu groaza în actuala putere de coaliție forțată a Dreptei, pentru că acest AUR este ceva real, ceva care exprimă o părere pură a populației României în acest moment, nu este nimic fabricat, nu este nimic impus, dar în primul rând, NU este nimic în care Noua Securitate globalistă a putut să se infiltreze și să influențeze. De ce? Pur și simplu pentru că AUR are numeroși foști ofițeri de toate specialitățile care au ales această carieră din pur patriotism și care au servit și în regimul comunist, opunându-se alături de Ceaușescu puternicilor servicii de intelligence străine, incluzând aici CIA și FSB (KGB).

Deci înafara multor civili care au ca ideal România Mare și tare, antisistemul contra actualului Sistem corupt ce a pulverizat țara după revoluție, în AUR sunt profesioniști în lupta contrainformativă și de gherilă, ceea ce a făcut posibilă „explozia” lor în ultimele alegeri, producând o panică și teroare printre năimiți.

De asta se tem și acum, îi denigrează și îi acuză de toate relele de pe lume, inventând și proliferând minciuni născocite ca să scadă încrederea din ce în ce mai mare a populației în acest tăvălug.

Ceea ce au reușit securiștii cu Partidul lui Dan Diaconescu PPDD, acum nu se mai poate, deoarece patrioții au învățat, iar poporul s-a deșteptat.

Ce au făcut așadar „democrații” neomarxiști/globaliști din USR-PLUS? Au semnat o scrisoare toți „intelectualii” lor care apar pe la televiziunile cumpărate și devenite „de casă”, în frunte cu DIGI 24, ProTv, B1, Prima, etc , prin care cer cu subiect și predicat urinarea pur și simplu pe votul a 10% din cei care au votat intrarea poporului adevărat în Parlament, interzicerea cică a partidelor xenofobe și antieuropene în parlament!

Asta este chipurile democrația propovăduită de aceste jigodii, iar fuga și ascunderea capilor globaliști pe planetă de judecata ce va veni curând din partea Justiiției militare a SUA ce este ținută în tăcere, le creează groază și panică.

De Liviu Antonesei, ieșenii neuniversitari nu prea mai au prilejul să audă lucruri cotidiene care emană cultura lui de intelectual adevărat, pentru că energia sa creatoare a fost îndreptată spre alte scopuri, care coincid cu pieirea poporului român și a acestei țări, în care noi ne-am născut și vrem să trăiască și urmașii noștri..

Ceea ce românii văd cu ochii proprii, este faptul că AUR are foarte mulți intelectuali patrioți, suveraniști, vocali, care iau atitudine deschisă împotriva abuzurilor și nedreptăților săvârșite de actualii guvernanți de dreapta impuși cu forța și măsluirea voturilor, cu ajutorul sistemului electronic ca și în America și asta îi duce la disperare.

Degeaba ești socotit și recunoscut a fi un intelectual de elită al unei țări, dacă prin tot ceea ce faci te situezi împotriva neamului tău! Așa a fost de când e lumea, iar judecata o face „prostimea” care tace, vede și votează.

Liviule, culcă-te înapoi, prohabul te va lăsa afară!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07