S-A DESCOPERIT ANTIDOTUL EFICIENT CONTRA CANCERULUI!

SAFSFDHJFKG

   VINUL. Distruge celulele maligne și 12 tipuri de cancer. Aceasta este ultima noutate în medicină, efectiv contra cancerului! Vinul este un produs miraculos pentru a omori celulele canceroase.

   El este de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia. De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru că există laboratoare interesate în fabricarea unei versiuni sintetice care le aduce imense beneficii.  Gustul său este agreabil și nu produce efectele oribile ale chimioterapiei!

   Dacă aveți posibilitatea, plantați o viță de vie în grădina voastră!

     Câte persoane mor, în timp ce acest secret este păstrat cu invidie pentru a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporații? Puteți să consumați fructele în maniere diferite: puteți să mâncați pulpa, să faceți suc, să faceți băuturi, șerbet, patiserii, etc.

   - I se atribuie multe virtuți, dar cea mai interesantă este efectul produs asupra chisturilor și tumorilor. Acesta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Se consideră, de asemenea, ca un agent antimicrobian cu larg spectru care controlează infecțiile bacteriene și cu ciuperci, eficace contra viermilor, regularizează tensiunea arterială foarte înaltă  antidepresiv, combate tensiunea și bolile nervoase.

    În Elveția, șoselele supraterane au fost înlocuite cu ramuri subterane, iar terenurile au fost date în circuitele agricole, numai pentru cultivarea viței-de-vie.

   În Elveția, care este țara farmaceuticelor, s-a constatat că-i mai bine pentru elvețieni să consume în mod moderat vin, nu medicamente ucigătoare.

Sursa acestei informații este fascinantă; ea provine de la unul dintre cei mai mari fabricanți de medicamente ai lumii, care afirmă că, după mai mult de 20 de încercări efectuate în laborator, în 1970, extrasele au relevat că vinul distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, înțelegând aici cel de colon, de sân, de prostată, de plămâni, de pancreas...

    Componentele acestei plante au demonstrat că acționează de 10.000 de ori mai bine decât produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal în lume, pentru încetinirea creșterii celulelor canceroase și ceea ce este încă foarte uimitor, acest tip de terapie și cu extract de lămâie, distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afecteaza celulele sănătoase!

MARIANA  PAVALOIU

Sursa: Institutul de Științe în Sănătate, Les Breuleux, Suisse. Wevia - Isaia Berzunti

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <