ROMÂNIA SCLAVAGISTA

JGJGHDGG

Trezirea România !!!

Sclavia urmează dacă nu ne trezim.

1000 Megawaţi = 1000000 Kilowaţi.

 Atâta produce într-o singură oră un reactor de la centrala nucleara de la Cernavodă  și funcționează 2 reactoare. Reactorul doi nu funcționează la capacitate, pentru ca nu am avea ce face cu atâta energie electrică. Aceasta energie de la Nuclear-Electrica intră în rețelele naționale și acoperă 25% din necesarul de consum. La Bicaz se produc cam 27,5 MWh . La Vidraru,  producția medie de energie 400 GWh/an.

In ceea ce privește energia electrică produsă de cele doua hidrocentrale, hidrocentrala Porțile de Fier 1 are o putere totală de 2.160 MW, împărțiți frățește 1.080 MW pentru Romania și 1.080 MW pentru Serbia.

Hidrocentrala Porțile de Fier 2 are la rândul ei o putere totală de 500 MW împărțiți după același principiu, 250 MW pentru Romania, 250 MW pentru Serbia.

 Deci, suntem mari producători de energie electrică. La care se adaugă și cele peste 1000 de eoliene din Dobrogea, plus hidrocentralele mici și microcentralele cu panourile solare din Transilvania.

  Iar noi plătim de peste cinci ori mai mult energia electrică fata de țările UE . Ungaria, Cehia, Austria, Germania, Belgia, Olanda. Cred că suntem al treilea producător de energie electrică din Europa, după Rusia si Franța.

  De ce facturile sunt atât de mari? Pentru că la putere sunt niște trădători care vând energia electrica unor distribuitori străini, care ne-o revând nouă la preț de speculă! Le știți numele fiecare, din zona în care locuiți.

  Dacă românii ar fi uniți și nimeni nu ar plăti facturile la curentul electric cel puțin trei luni, acești speculanți ordinari străini ar cam falimenta pe la noi. Dar cum sunteți cu frica în oase, „că vine și îmi taie curentul”, mergeți și plătiți facturi care sunt mai bine de jumătate din salariul vostru. Și uite așa UE, condusă de masonii sataniști vor crește prețul pe nesimțite până când veți avea facturi cam de 5000 - 6000 de lei și așa vă vor confisca proprietățile, recte casele voastre construite din munca voastră pe banii voștrii, la care sunteți def apt chiriași, că plătiți impozite pe munca voastră  la primarii.

Trezirea, că mergem către o mare și grea sclavie,  cum nu a fost nici măcar în era sclavagistă.

notă: nu am dat toate sursele de producție de energie electrică,  mai sunt multe alte surse mai mici, de mai mică importanță, dar care însumate își aduc un aport substanțial în producția națională de energie.

Ieșiți în stradă! Jos sclavagismul energetic asupra românilor! Jos labele de pe România!

ADRIANA  PANTEA

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?