REZISTENTA LA #REZIST

hdhggg

Nu știu câți sesizează, dar în prezent, mai multe popoare s-au răsculat. Demonstrațiile urmate de violențe și lupte corp la corp cu jandarmii bine dotați cu echipament și dispozitive de atac, „pașnic”, ale mai multor popoare europene, dovedește din plin că în sfârșit, lumea a înțeles! „Dincolo” funcționează altfel democrația! Acolo sindicatul e sindicat, liderii sunt aleși periodic și nu se sfiesc să se ia de gât cu guvernanții și cu patronatul. La noi, e iarăși, „altufel”... Suntem căcănari, șulfe, iepuri de cușcă, protestăm cu capul sub plapumă, în baie, în intimitate, acolo îi înjurăm copios de mama focului, dar de ieșit în stradă, nema! Păi, e foarte periculos! Dacă mă filmează jandarmii și primesc vreo amendă acasă? Dar dacă află patronul, directorul sau careva șef că protestez? E posibil să fiu printre primii cu cartea de muncă aruncată în stradă. Lasă-i pe ăia care au curaj să se burice, că doar o fac și pentru mine! Câștigă ei, câștig și eu!

De ce să-mi bat eu cuie în talpă? De bine de rău avem ce mânca, ce îmbrăca, o bere pe zi îmi pot permite la o adică, doi-trei mititei pe săptămână la fel, FCSB-ul a început să câștige cu Edy, se poate trăi! Și ce dacă lumea a înțeles și se revoltă? Lumea e lume, frate-miu e la ei, acolo în UK, dar nu l-am auzit să iasă la lupte de stradă cu poliția...

Cam asta e mentalitatea, cam aceasta este gândirea românească ce ne ține captivi în nenorocire...

Cu vaccinul și cu purtatul măștii, România cică este codașa Europei... Poate că din prostie, suntem cei mai deștepți, cei mai „orientați”. Românii au ascultat la televizoare o părere – cea oficială, a guvernanților - care plătesc gras televiziunile să facă o propagandă agresivă în favoarea vaccinării și a măsurilor „de protecție”, în timp ce pe rețelele de socializare părerea cvasi dominantă este că totul e parodie, totul este scenariu mârșav pus la cale de oculta mondială să subjuge popoarele lumii. Ăștia sunt globaliștii...

Cred că această „rezistență” tacită, această opoziție la tot ce spune și face guvernul lui Johannis, este o metodă de luptă, este un fel de a rezista la „#rezist”! Le este frică să iasă masiv în stradă în toate localitățile țării, că atunci i-ar copleși pe jandarmi, măcar cu numărul mare și opoziția generalizată, ceea ce ar băga imediat frica în oasele politicienilor pline de carne macră râncezită. Românii preferă doar să mimeze că fac, că au înțeles, că execută „indicățiile” lui „Ara”, cu limba lui arabo-hunică învățată la Tg. Mureș de la maghiari, dar în fond, ei se fac că ne spun, iar noi ne facem că înțelegem și respectăm.

Este ca un fel de pedeapsă pe care populația speră să o dea indirect jigodiilor din conducere, că oamenii au înțeles că ei nu pot îndeplini niște ordine primite din eter, e vai de mamele lor...

Ăsta e „șpilul”, ăsta e chichirezul, asta e moșmanda... Adică de ce să luăm noi bulane pe spinare, șuturi în cur, gaze pe nări și sprayuri lacrimogene de la jândari, când putem să „ne râdem” dă ei de la o terasă cu botnița la nas, ca să nu fim recunoscuți, ude arătăm de hoha telefonul la ospătar când intrăm?! De ce? Să lupte, dacă sunt proști, francezii, englezii, grecii, italienii și spaniolii, că ei oricum nu au capul nostru!

Dragilor, problema e cât se poate de simplă și de acum e pe înțelesul fiecărui sătean din cel mai izolat cătun de la munte unde ai internet pe telefon, dar nu ai măcar o potecă de mers pe jos.

Plandemia asta e „hoha”! Este menită să „sparie” lumea și să o supună prin frică. Virusul EXISTĂ! A fost creat intenționat de niște savanți malefici puși în slujba unor personaje malefice, care prin avere se consideră „șefii la lume”. A fost aruncat pe jos, pe trotuar, în China, din mai multe motive neimportante pentru mulțime. Vedeai în 2019, înainte de Crăciun, la televizor, cum cădeau în Wuhan oameni pe stradă precum popicele la bowling, răpuși de „coronavirus” ca muștele împușcate din zbor în aripă... Dar chinezii „e dăștepți” și disciplinați și a venit Partidoiul și a luat măsuri, așa că de Anul nou Chinezesc nu mai era picior de virus ucigaș în toată China! Fără „vaxin”, doar cu ceaiuri de lămâie și paie de orez luate din pălărie. Chinezii s-au izolat închiși în case, pe familii a câte 1886e4 de membri și au scăpat de covid! În lume, însă, a început prăpădul! A trebuit să treacă aproape un an până ce românii au înțeles că de fapt e o mascaradă jucată prost de Johannis, Orban, Câțu, Barna și cu Ciolos, care s-au folosit de arabul maghiar Arafat ca să stăpânească națiunea... Acum e simplu. La început, lumea nu a înțeles. I-a luat chiar în foarte serios. Azi majoritatea s-a dumirit. #rezistă!

E una să înțelegi și să știi că virusul există, că el a fost aruncat în lume, iar concomitent cu crearea lui s-a făcut în laboratoare și un antidot, care a devenit o marfă extrem de scumpă, dar „obligatorie”, e una să te vaccinezi din proprie conștiință dacă ai un dram de minte și nu crezi că „te cipează”, că îți bagă nu știu ce gene care te for transforma la a doua generație în bau-bau, iar cu totul alta e să te vaccinezi fără nicio frică și să intri în jocul mondial ca să poți pleca în vacanță cu aeroplanul la greci.

Te vaxinezi ca să te duci la Untold, n-așa?

Vrei house, muzică electronică, DJ care zgârie urechile pe muzică creată de computer cu zgomote siderale, un „rithmic beat” ce numai la Kalaswar se poate auzi, mă lași? Nimeni nu se vaxinează că spune Câțu, Arafat sau Gheorghiță, iar Săsanis, cu atât mai puțin! Se vaccinează pentru că viața trece prin burtă și prin creier, pentru că plăcerea de a merge la terasă să halești mititei și să râgâi bere e mai mare decât dorința ta de a boicota Plandemia și pe ăia de au pus-o la punct...

De cealaltă parte, există altă armată, cea oficială, cea formată din personal medical plătit regește, din două motive mari: primul – este că trebuie să facă jocul guvernanților. Ei trebuie să joace în piesă spunând texte prestabilite, mimând groaza, ținând vie și tensionată atmosfera. Ei trebuie să accepte multe ticăloșii, din a accepta cu ochii închiși să nu se facă autopsii, să se declare cu covid și morții din accidentele de circulație, să fie intubați cu forța cei vulnerabili la boli care sunt răciți și le pocnesc plămânii de presiune în ATI... Ei formează acum Mafia Albă! Ei fac voit sau involuntar jocul globaliștilor și au două alternative: acceptă, sau eliberează locul! Nu contează consecințele, scopul este unul singur: să se vândă vaccinuri, măști de protecție, combinezoane, dezinfectanți, aparate de ventilat mecanic, salvări, paturi, cearceafuri, corturi, mănuși de latex, etc. De aici se hrănește acum planeta, iar cei care stau cu gura la țurloi să curgă picături, încă își ostoiesc din plin setea. Prea puțini sunt medici adevărați, cei cu conștiință, cu simțământul jurământului făcut lui Hypocrate... De obicei, sistemul îi ejectează, îi ostracizează, îi demonizează, îi blamează. Pe ăștia trebuie să-i apere populația! În ei trebuie avut încredere! În medici precum Flavia Groșan, Răzvan Constantinescu, Monica Pop și alții mult mai puțini și curajoși.

Ceilalți – mafioți deja fără mitraliere sub halat – sunt ăia care susțin sistemul mondial de globalism. Unii din convingere, alții din oportunism, iar alții de frică. Sun mulți și bine plătiți. Este adevărat că unii lucrează până la epuizare în ATI în condiții extrem de grele, au de a face chiar cu cazurile urâte, adevărate, dar care sunt umflate și exagerate pentru a speria populația și a servi televiziunilor să arata dezastrul la știrile de seară.

Oamenii mor. Mor de când e lumea lume. Cu Sarscov 2, nu mor nici măcar un sfert în realitate din cât se raportează. Rezultatele la analize sunt manipulate. De aici începe alunecarea pe tobogan. Depinde cine ești, ce vârstă și boli asociate ai, ca să te știe la UPU oamenii lui Arafat și cei de la Salvare pe ce stradă merg cu tine... Dacă s-a hotărât să mori infectat de covid, atunci asta va fi, chiar dacă ai mai avea teoretic zile să scapi. Ți se înfige în trahee un tub gonflabil și ți se dă oxigen cu presiune până îți pocnesc plămânii. Sau, invers, ți se dă oxigen insuficient ca debit și te-ai dus... Când ai peste 65 de ani, ai „co-morbidități” în palmaresul personal, ești trecut pe lista morții. Nu mai ești rentabil, coști prea mult statul și sistemul. Gataaa! Mori de Plandemie! Sacul, viteză și țintirim, fără neamuri, ca să nu se infecteze și să răspândească virusul. Criminalii sunt printre noi. Unii sunt printre salvatori. Alții stau în birouri și dirijează. Comunică graficele morții, infectații la mia de locuitori, golesc spitale cu bolnavi adevărați și lasă loc morților vii care trebuie să aibă condiții de cazare pe ultima sută de metri.

Românii nu au curaj să se opună. Nu au curaj să pună mâna pe cuțite, pe topoare, pe tigăi sau pe crose de golf, pe care le are cam fiecare prin debara sau în balcon. Nu au curaj să atace cu furie peste tot, concomitent, ca să-și apere viața de propriile neamuri ajunse prin mârșăvii ceva mai sus, pe scara socială. Românii au găsit altă metodă de a lupta cu statul, cu sistemul: lupta de gherilă! Ei se fac „doar” că ne chinuiesc, noi ne plângem pe Facebook, dar ne doare la turul pantalonilor. Ne vaxinăm dacă trebuie să mergem la terasă, să halim mici și să bem bere, dar atât! De rest, să se ocupe cei curajoși, sau om muri naibii, dacă așa vrea Dumnezeu...

GABRIEL  MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?