RETARDUL SISTEMIC

jfjjj
jhdhfhgh

Dau pe Facebook de un suprainteligent, care sare la gâtița oamenilor supărat nevoie mare că „egzistă” unii idioți care afirmă că spitalele omoară oameni ,,că cine nu crede în munca demiurgică a doctorilor de la ATI, să moară naibii la ei acasă, în sufragerie...”

Asemenea cretini devotați sistemelor au fost, sunt și vor mai fi cu duiumul! Ei pur și simplu văd doar un copac din rândul 27 al pădurii, dar nu văd pădurea. Supradotatul acesta este furios pe toți aceia care pur și simplu sunt furioși pe viața lor, care a ajuns la mâna unor criminali cu halate albe, care pur și simplu și-au trădat meseria, jurământul depus lui Hipocrates și au pactizat cu Sistemul criminal-globalist, care A INVENTAT, A PROMOVAT ȘI A DECLANȘAT „PANDEMIA” - ca soldați mercenari ai unei idei de exterminare a acelei populații vulnerabile – fără o etate anume,  dar care are ca țintă expresă populația mai în vârstă, care a trecut în faza de a consuma, că de produs, nu mai poate produce...

Idioții, comunistoizii cu mintea pe un calapod, au rămas setați de vreme acelui sistem dictatorial în care s-au născut și au trăit, care le spunea la fiecare pas ce să facă, ce să spună și mai ales să vorbească în șoaptă ceea ce îi nemulțumește! Ei sunt îngroziți de faptul că sunt azi o sumedenie de români – ba chiar o parte covârșitoare – care cred în acest război hibrid, și sunt ferm convinși că s-a lansat o armă de ucidere în masă, care folosește vaccinarea anticovid pe post de cartușe oarbe care pocnesc, pentru ca filmul să pară real. Ei se opun tacit, cu metode neconvenționale, chiar dacă prin asta își riscă propria viață!

Dacă aș putea, aș spune un lucru acelui cretin care jignește o mare parte a românilor - doar pentru că el, sau cineva apropiat lui, a trecut prin iadul unui ATI, unde personalul medical luptă epuizat să facă cu mâinile goale ceva pentru muribunzi - dar care de fapt, sunt tot la mila și voia lui Dumnezeu. I-aș trage acestui idiot un șpiț în gură, i-aș scoate dinții lipsă în evidență, poate că din zdruncinătură i-o fi venind mintea mai sus decât prohabul.

Problema cu care populația din România se luptă acum, nu este nici pe departe problema populației, nu este nicidecum faptul că la români NEÎNCREDEREA  în autorități, în comunicările acestora, în propaganda deșănțată făcută cu bani guvernamentali ca să justifice stăpânilor dinafară că ei se zbat ca să convingă propriul popor că „facem totul tovarăși!”, ca să consumăm pe bani enormi zeama furnizată de Companiile farmaceutice cu titlul de „singura salvare”, când de fapt chiar în prospectele lor și în statisticile mondiale sunt zeci de mii de reacții negative cauzatoare chiar de moarte!

De aia omul de rând NU CREDE, de aia NU ARE ÎNCREDERE și bine face! Fiecare om este născut liber și vine pe lume LIBER, trebuie să trăiască liber și să moară liber! Este liber să-și aleagă soarta lui cu propria minte și conștiință! Nimeni nu-i poate îngrădi sau discrimina persoana pe motive medicale, care nici măcar nu sunt dovedite de știință!

Atâta vreme cât există păreri „PRO” și contra, chiar în rândul personalului medical, atunci cu siguranță că ADEVĂRUL este pus la îndoială!

      Da, este foarte adevărat că mulți oameni care ajung în spital MOR CU ZILE, fie din lipsa de profesionism al unui medic sau asistent obosit de atâta muncă, sătul și imun la moarte, robotizat prin îndoctrinare de sistem, sau pur și simplu devenit lacheu care îndeplinește mecanic ordine absurde, de crimă cu premeditare!

Da, există relatări ale celor care au reușit să scape cu viață din spitale, din ATI, care au fost martor vii  la comportamentul inuman al unor Medici, care selectau din ochi persoanele, în funcție de boli asociate, de vârstă, de vulnerabilități, dirijându-i intenționat pe strada înfundată de unde nu se mai întorceau decât într-un sac de plastic! Da, sunt adevăruri știute de la persoane cunoscute, apropiate chiar, care nu mint, care spun ce-au trăit pe pielea lor și ce au văzut!

Mai sunt – spre știința acestui idiot Marin Năstase – persoane care s-au infectat, au stat acasă, iar prin intermediul medicului de familie li s-a făcut contact cu un alt coleg de breaslă (rezident!) la Spitalul de infecțioase, unde este director un infect politician USR de teapa miniștrilor Voiculescu și Mihăilă, care a eliberat cu parafa unui alt medic din spital a unei liste întregi de medicamente! Această ELIBERARE de rețetă a costat 1000 (una mie) lei, plus costul medicamentelor cumpărate de pe piața liberă, jigodiilor mafiote cu halate albe, care încasați lunar mii de euro de la Sistem ca să închideți gura și să faceți jocul guvernului!

Cum mama naibii să aibă lumea încredere în voi, în spital, în sistemul medical condus de niște fasciști criminali pe lângă care doctorul Mengele a fost un biet învățăcel?

Asta, doar la scară mică, în orașul Iași, dar gândiți-vă la România, la Uniunea Europeană, La Organizația Mondială a Sănătății, la Guvernul globalist din umbră!

Este lupta pe viață și pe moarte, este „ei ori noi!”, iar mulți oameni preferă să riște să moară pe mâna lor, decât să le dea asasinilor o șansă în plus.

Da, există încă medici devotați, medici cu conștiință, medici care caută să aplice știința cu care au fost pregătiți, medici care cad epuizați de muncă din conștiință, într-o luptă inegală ca dotare și ca proceduri legiferate, dar ei sunt la rândul lor victime asumate al aceluiași sistem criminal!

Dacă lumea asta reușește să răstoarne guvernele globaliste, pe mercenarii cu studii medicale aflați la posturi de macaz, dacă lumea asta va reuși să se elibereze, toți acești criminali cu halate albe vor trebui deferiți Justiției, acelei Noi Justiții eliberate de corupție și vor trebui să plătească pentru toate fărădelegile.

„DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT” înseamnă să pedepsești toți ticăloșii, toți hoții, toți criminalii care au distrus poporul român! Ei de asta se tem, de asta scuipă și denigrează intelectuali cu multă știință juridică de carte precum Diana Șoșoacă, Gheorghe Piperea, Oana Lovin, etc. Se tem că tot ce spun ei și tot ceea ce dezvăluie ei poporului, va crea acea masă critică ce ar putea să măture ca un tzunami, tot în cale, să fie o revoluție reală, o revoluție a poporului ce s-ar transforma dintr-o turmă de oi, într-o turmă de tauri furibunzi.

Personal, m-am vaccinat de trei ori până acum, dar NU pentru că am crezut în vaccin, nu pentru că mă temeam că voi fi discriminat și nu pot intra la Mall sau pe stadion, m-am vaccinat ca să am conștiința mea împăcată că am făcut totul ce ar fi trebuit să fac eu – ca om cu un nivel de cultură și cunoaștere – să împiedic îmbolnăvirea mea, pentru că sunt conștient, că teoretic am multe vulnerabilități. La fel a făcut și familia - deși cu toții sunt sceptici în protecția vaccinului.

Cu toții ȘTIM  și VEDEM ticăloșia umflării cifrelor, a știrilor catastrofice și alarmiste care se dau în buclă pe mulți bani guvernamentali de televiziunile devenite arme propagandistice.

Marin Năstase, fiți-ar morții mă-ti și ai neamurilor tale de idiot, ține-ți părerile tale de cretin închise în prohab și lasă oamenii să gândească și să decidă liberi, așa cum i-a lăsat Dumnezeu!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?