RAZBOIUL PLANETEI ESTE ÎNTRE GLOBALISTI SI SUVERANISTI !

fhsdfghh

 In Romania, globaliștii vor continua sa umfle numărul de persoane „infectate” cu Covid-19, pentru că este o uriașă afacere. Globaliștii au văzut că - spre deosebire de alte popoare - romanii nu protestează.

De ce nu protestează? Pentru că timp de 30 de ani, au fost manipulați atât de mult, încât au ajuns sa accepte dictatura.

România este singura țară de pe planetă care internează cu forța persoane asimptomatice, aceasta internare a asimptomaticilor fiind un experiment desfășurat aici.

Premierul grec acuză România și Bulgaria că „umflă” cazurile de COVID pentru a obține mai mulți bani de la UE (flux.24)

Pentru un singur pacient internat în luna aprilie în Spitalul Municipal Câmpina, unitate suport-COVID-19, cheltuielile de spitalizare s-au ridicat la fabuloasa sumă de 168.261,969 lei pentru şapte zile de internare. Valoarea uriaşă apare în devizul care însoţeşte documentele de externare ale unui singur bolnav. (adevarul.ro)

Folosindu-se de un virus similar cu gripa, globaliștii au reușit sa închidă planeta si sa restrângă libertățile oamenilor. Au avut de partea lor presa si medicii.

In Romania, majoritatea instituțiilor media au fost cumpărate de Guvernul PNL cu suma de 40 milioane de euro si vor mai primi încă 10 milioane de euro, pentru a minți românii cu privire la Covid-19.

Aceste instituții media au „injectat” frica in mințile oamenilor în aceasta perioada. Medicii au tăcut, cu excepția câtorva precum Vasile Astarastoae, Vladimir Belis, Razvan Constantinescu și alții.

CASIAN BONO

 

Featured

„POLITICALY CORRECT” – SE TYERMINA CU HOMOSEXUALITATEA NEO-MARXISMULUI ATEIST!

Cu puține zile în urmă, Senatul SUA a confirmat cea de-a treia propunere de judecător la Curtea Supremă făcută de președintele Trump pe parcursul acestui mandat – Amy Coney Barrett. Actul Senatului are