RAZBOI CU RUSIA – SUBTITRARE ÎN ROMÂNA

KGVJHG

V-ați gândit vreodată cum ar fi daca ar fi război în varianta... mioritica?

Rusia declară război României, iar țarile NATO se grăbesc sa vină în sprijinul nostru: trupele trimise de Franța sunt la intrare in țara, blocate în trafic; americanii de la Kogălniceanu încearcă în zadar să ridice câteva avioane în aer, deoarece le-a fost furat combustibilul; nemții si britanicii au trimis câteva garnituri de tren cu trupe si armament greu, care abia înaintează cu 5-10 km/ora pe căile ferate din Romania.

În plan intern, la ora 18,30 fix, Președintele României va avea o apariție la televizor în care va anunța că a convocat de urgență CSAT pentru ziua de luni, imediat după weekend, pentru mobilizarea armatei.

Câțu si Grindeanu anunță și ei convocarea de urgență a Parlamentului, în sesiunea ordinară care va începe luna viitoare, în februarie, pentru instituirea stării de război pe întreg teritoriul țării.

Într-un comunicat de presa, USR cere din nou premierului Ciucă să-și dea demisia in urma acuzațiilor de plagiat ce i-au fost aduse, conformându-se astfel cu celeritate prezumției de vinovăție, până la proba contrarie.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, apare din nou în chiloți într-o conferință de presă, frecând teoria chibritului pe lângă pulberea ruseasca, PSD anunță revenirea în funcția de președinte al partidului a lui Ion Iliescu, iar UDMR negociază cu Putin formarea unui nou guvern, în interes național.

Premierul-general Ciucă așteaptă întrunirea liderilor coaliției PNL-PSD-UDMR pentru consultări, apoi, curajos si hotărât, îl trimite la televizor pe Raed Arafat, cu un comunicat de presa copiat după un mesaj al Mareșalului Antonescu.

TVR transmite filme rusești, Antena3, Realitatea si alte câteva posturi preiau transmisia TVR iar Adevărul iși schimbă numele in "Noul Adevar-Pravda", apărând și in forma tipărită bilingv: rusa si romana.

La rândul său, Academia Română solicită revenirea la folosirea literei Î in loc de  și a formei "sînt" in loc de "sunt" etc, așa cum a fost înainte de 1989.

In aceste condiții, rușii - care deja au debarcat pe plajele Mării Negre, de la Vadu, Corbu si pana la Vama Veche, - se opresc sa ia masa la câteva cherhanale si alte localuri din zonă, împreună cu liderii AUR si IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care binecuvântează bucatele într-o rusă impecabilă... Din difuzoare răsună manele. Intr-un comunicat de presa citit de Andreea Esca la PRO-TV, Armata Roșie anunță ca va porni spre București puțin după ora 18, ca sa nu prindă aglomerația cauzată de greva spontan... organizată de liderul sindical al STB si consilier PSD.

Preşedintele Joe Biden anunță cu regret de la Casa Albă, că aliaților NATO le-a fost imposibil sa ajungă în timp util in România, dar că negociază cu rușii retragerea in ordine si imediată din țara noastră a celor 2-300 de soldați americani, cu condiția ca rușii sa le pună la dispoziție acestora câteva canistre cu combustibil.

A doua zi dimineața, primarul Capitalei devine ușor confuz când vede ca în Primărie toata lumea vorbește rusește. Pentru că adormise devreme si nu răspunse la telefon în cursul nopții, Nicușor nu știa noutățile...

La Știrile Pro-Tv, la singurul segment de știri necenzurate, cel Meteo, Busu anunță ca "a venit iarna"...

конец

VALI  JUMUGA

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?