PROSTIA SI HERNIA SE PLATESC !

fuirtbd

Acum, că s-a mai dezghețat treaba de luni, sper că sunteți pe recepție la agitația despre hernia de disc a lui Dragnea. Deja „gurile rele”, adică chivuțele unității militare, îl dau ca victimă sigură și speră că ce nu a putut face acoperiții Grindeanu și Tudose, să facă hernia.

 Sunt băieții ăștia de un penibil meschin, ceva de groază. Tot felul de dătători de părere, de analiști, de introspectivi ori de ghicitori în stele verzi, apar telefonic și în direct și se pare că știu mult mai bine decât doctorii că omului i se vor întâmpla nasoale.

Stați bă dreaq calmi, vorba bunică-mii și nu mai confundați dorințele voastre cu realitatea, că nu mor caii când vor toate javrele.

Pentru peneliștii gureși: Mai bine v-ați uita naibii la lansarea de ați avut-o la sfârșitul săptămânii. Voi aveți președinte un sciatic dedicat, precum Junker, iar bomboana pe colivă vă e pusă constant de Klaus Werner.

Ați îngurgitat rahat turcesc peste tot pe unde credeați voi că vă ascultă cineva și acum lista se deschide cu Fake News-ul Number One, pus precum cocoșul în vârful grămezii de gunoi, de un președinte care speră să îi prostească de niște voturi pe cetățenii bolnavi de haștag cronic!

Așa că despre ce vorbim de fapt? Despre hernia lui Dragnea, ori despre prostia voastră? Din păcate numai una din boli e tratabilă.

GOGU ORLANDO

Featured

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags