PROFANATORII ISTORIEI ROMÂNESTI

dhsfsgg

De-a lungul istoriei, Împăratul Japoniei a considerat că există numai doi români care să merite recunoașterea Castei Samurailor și a rangului imperial de Hatamoto, stiți cine au fost?

 De asemenea, numai acestor doi Români le-au fost înmânate săbii japoneza Katana, făcute din fier meteoric, cu tăiș molecular! Printre acești doi Români nu au fost – așa cum in mod cert vă asteptati – membrii ai așa-zisei “case regale a României” (trădători si pușlamale), sau mai știu eu ce jeguri de țărăniști, “Brătienii”, Petru Groza etc!

Prima Katana meteorică a fost înmânată de către Maiestatea Sa Imperială Niponă, Eroului Național al României, generalul Eremia Grigorescu, autorul celebrului avertisment adresat armatei germane: „Pe aici, nu se trece!”. La ordinul Împăratului Japoniei, sabia Katana înmânată lui Eremia Grigorescu a fost gravată astfel: „Voi sunteți cei care făuriți istoria Patriei!”.

Cel de al doilea Român căruia Casa Imperială Niponă i-a decernat o Katana meteorică gravată, s-a bucurat de o cinstire mult mai mare! Katana purta inscripția: „Făuritorul Națiunii”, a fost înmânată Tovarasului NICOLAE CEAUSESCU

Dar aceasta sabie a fost însoțită de armura de general samurai completă, plus toate armele albe aferente, făurite de către cei mai mari armurieri japonezi! Pentru că “samurai” vine de la verbul “saburau” = “a sta alături”, a sta alături de popor!

ATI INTELES? Al doilea general strateg recunoscut de Maiestatea Sa Imperială Niponă, a fost Ceaușescu cel Mare, Făuritorul unei Națiuni, în numai 25 de ani amărâți!

Toate obiectele înmânate lui Ceaușescu cel Mare – inestimabile ca valoare! – erau expuse la Muzeul Național. Marele Lider nu le-a pus la el in vilă, pe pereți, nici nu le-a ascuns, dar nici nu s-a fălit!

După 1989, armele generalului Ceaușescu au fost devalizate de indivizi gen Pleșu, Nica, Liiceanu si alte jeguri! Au ajuns prin licitații penibile, la prețuri derizorii, si prin vilele baronilor locali.

Astfel, potrivit informațiilor furnizate de Casa Artmark, cel mai bine vândut lot al licitației de săbii si cuțite de vânătoare, a fost o katana cu teacă, realizată şi semnată de maestrul Bishu Osafune Kiyomitsu. Sabia a fost lucrată, în perioada Tenmon, august 1536, și a fost însoţită de certificat NBTHK şi Oshigata. Prețul de vânzare plătit de cumpărătorul colecționar a fost de 14.000 de euro.

O sabie scurtă, japoneză, tip Wakizashi, datând din perioada 1716-1736, însoţită de certificat NBTHK, fost vândută pentru 5.500 de euro.

Bani de un Cico.

Asemenea lucruri nu pot fi valorificate.

Din fericire, istoria nu iartă – soarta națiilor prostite de Europa Liberă, Vocea Americii si minciunile minorităților, este întotdeauna pecetluită!

MARIAN  BAZAVAN

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Featured